«Τσίρκο η επιχείρηση Σαρκοζί»

Αντιδράσεις για τις απελάσεις από τον Αρχιεπίσκοπο Παρισιού και την επίτροπο Δικαιοσύνης της Ε.Ε.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/08/2010 07:00 |
 «Τσίρκο η επιχείρηση Σαρκοζί»

«Τσίρκο» χαρακτήρισε ο Αρχιεπίσκοπος του Παρισιού την «επιχείρηση επαναπατρισμού» των Ρομά που εφαρμόζει η γαλλική κυβέρνηση. Οι ευρωπαίοι σοσιαλιστές έκαναν λόγο για «απεχθείς» απελάσεις, όμως το αυτί του Νικολά Σαρκοζί δεν ιδρώνει. Παράλληλα δημοσκόπηση έδειξε χθες ότι το 48% των Γάλλων υποστηρίζει τη συγκεκριμένη πολιτική του.

Oμως η πολιτική αυτή της κυβέρνησης Σαρκοζί φέρνει σε δύσκολη θέση τους ευρωπαίους εταίρους της Γαλλίας. Μετά το Συμβούλιο της Ευρώπης και το Βατικανό, η επίτροπος Δικαιοσύνης της Ε.Ε. αναφέρθηκε χθες στο θέμα εκφράζοντας «κάποια ανησυχία» διότι «μερικές δηλώσεις που έγιναν δείχνουν προκατάληψη και ήταν εν μέρει εμπρηστικές». Επισήμανε ότι οι κυβερνήσεις της Ε.Ε. πρέπει να εξασφαλίζουν τόσο τη δημόσια τάξη όσο και «την κοινωνική ενσωμάτωση όλων των Ευρωπαίων» που ζουν εντός των συνόρων τους και πρόσθεσε ότι προτίθεται να ενημερώσει για το θέμα την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να διαπιστωθεί αν οι απελάσεις αυτές αντιβαίνουν στην ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Στο Ευρωκοινοβούλιο
Οι ευρωπαίοι σοσιαλιστές χαρακτήρισαν χθες «απεχθείς» τις απελάσεις των Ρομά και κάλεσαν την Ε.Ε. να «καταδικάσει» την «παραβίαση» εκ μέρους του Παρισιού του ευρωπαϊκού νόμου για την ελεύθερη κυκλοφορία των ανθρώπων. «Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι Ρομά στη Γαλλία είναι απεχθής και δεν είναι δυνατό να μην προκαλέσει διαμαρτυρίες», τόνισε σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στο Ευρωκοινοβούλιο Μάρτιν Σουλτς. «Τα δικαιώματά τους περιφρονήθηκαν για λαϊκίστικους και εκλογικούς λόγους από μια κυβέρνηση που χάνει γρήγορα ερείσματα», πρόσθεσε. Οι ευρωπαίοι σοσιαλιστές ζήτησαν επίσης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την προεδρία της Ε.Ε. να προβούν σε δηλώσεις σχετικά με το θέμα κατά την προσεχή ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Στρασβούργο. Οι αντιδράσεις δεν έρχονται μόνον από το εξωτερικό. Ο Αρχιεπίσκοπος του Παρισιού καρδινάλιος Αντρέ Βεν-Τρουά δήλωσε χθες ότι σχεδιάζει να συναντηθεί με τον υπουργό Εσωτερικών για να του πει τι σκέπτονται οι Ρωμαιοκαθολικοί για το θέμα, «και για να του θυμίσω ότι υπάρχουν μερικές γραμμές που δεν πρέπει να παραβιάζονται». «Ο χειρισμός της υπόθεσης στη διάρκεια του καλοκαιριού ήταν ένα τσίρκο», τόνισε προσθέτοντας πως «η εφαρμογή του νόμου δεν είναι πάντα ηθικά ορθή». Πάντως, παρά τις επικρίσεις από την Εκκλησία και οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, φαίνεται πως οι Γάλλοι εξακολουθούν να στηρίζουν την απέλαση των Ρομά. Δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε χθες στην εφημερίδα «Λε Παριζιέν» δείχνει πως το 48% των ερωτηθέντων υποστηρίζει τα μέτρα του Σαρκοζί έναντι του 42% που τα επικρίνει.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, η Γαλλία απέλασε χθες κι άλλους 300 Ρομά επιβιβάζοντάς τους σε δύο πτήσεις για τη Ρουμανία, η οποία έκανε γνωστό ότι χρειάζεται περισσότερα χρήματα για να εντάξει τους επαναπατριζόμενους. Ο ρουμάνος υπουργός Εργασίας διευκρίνισε ότι η χώρα του σχεδιάζει να ζητήσει από την Ε.Ε. πρόσθετα κεφάλαια μαζί με τη Γαλλία. Η Ρουμανία έχει λάβει μέχρι στιγμής 4 εκατ. ευρώ για να χρηματοδοτήσει προγράμματα επανένταξης των Ρομά. «Το ποσό που χρειαζόμαστε είναι πολύ μεγαλύτερο και οι Γάλλοι συμφώνησαν, έτσι θα παρουσιάσουμε τα αιτήματά μας στην Ε.Ε. μαζί», δήλωσε ο υπουργός Μιχάι Σεϊτάν χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένους αριθμούς.

«ΝΑΙ» ΑΠΟ ΤΟ 48% ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ
Δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε χθες στην εφημερίδα «Λε Παριζιέν» δείχνει πως το 48% των πολιτών τάσσεται υπέρ των απελάσεων

Ο Κλοντ Μιλέρ στο πλευρό της Σακινέχ

Η ΔΗΜΟΣΙΑ εκστρατεία που έχει αναληφθεί στη Γαλλία για τη σωτηρία της Ιρανής Σακινέχ ΜοχαμαντίΑστιάνι, η οποία έχει καταδικασθεί σε θάνατο διά λιθοβολισμού για μοιχεία, συνεχίστηκε χθες στο μπλογκ του φιλόσοφου Μπερνάρ-Ανρί Λεβί «La Regle du Jeu» και στον γαλλικό Τύπο. Μετά τις επιστολές της Ιζαμπέλ Αντζανί, της Σεγκολέν Ρουαγιάλ, της Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί, της Τζέιν Μπίρκιν και του Βαλερί Ζισκάρ ντ΄ Εστέν, ήταν η σειρά του γάλλου σκηνοθέτη, παραγωγού και σεναριογράφου Κλοντ Μιλέρ.

«Σακινέχ, μικρή φλόγα, η ανάσα μου ενώνεται μ΄ αυτήν όλων εκείνων που αξίζουν να λέγονται γυναίκες και άνδρες, όλων εκείνων που δεν ανέχονται το κακό που σου γίνεται στο όνομα ενός απάνθρωπου νόμου. Ας συνεχίσει η μικρή σου φλόγα να καίει».

19
@ γιωργος 28/8/2010 20:11
30/08/2010 10:20
Βρίζεις πολύ. Πιπέρι.
Και πέφτεις και χιλιόμετρα έξω, όπως πάντα. Μιά απορία. Μιά φορά δεν έχεις πει κάτι σωστό. Έχεις καταρρίψει ακόμα και τον νόμο των πιθανοτήτων. (Αστο αυτό. Είναι ψευτοκουλτουριάρικο. Κανονικό κουλτουριάρικο δεν σου γράφω θα σου πέσει βαρύ).
Κ. Αράπικος
30/08/2010 10:04
Σου είχα ξαναγράψει ότι κι ο Σαρκοζί εβραϊκές ρίζες έχει και μάλιστα από εβραίους της Θεσσαλονίκης. Εγώ σε διαβάζω πάντα, εσύ φαίνεται ότι δεν καταδέχεαι.
@ γιωργος 28/8/2010 20:11
30/08/2010 10:01
Ερώτηση κρίσεως.
Τι είναι καλύτερα; Να είσαι ψευτοκουλτουριάρης ή να γράφεις συνεχώς σαχλαμάρες;
Προσοχή: Η ερώτηση είναι παγίδα.

Σημείωση: Ξέρω πολύ καλά που είναι το Ζεφύρι.
Ξέρω πολύ καλά ότι οι κάτοικοι εκεί υποφέρουν.
Αλλά δεν λέω ούτε να πάνε στην Ινδία οι Τσιγγάνοι - επειδή από κει κατάγονται στα βάθη των αιώνων - διότι θα μου πει κι εμένα κάποιος να πάω στην Ασία αφού από κει ήρθα. (Δωριείς).
Λευτεριά στους Πελασγούς, τους μόνους γνήσιους γηγενείς του Ελλαδικού Χώρου.
Κι αυτό με τον Τσίπρα από που προκύπτει; Τι ρωτάω τώρα . Εναν άνθρωπο που τόσους μήνες μιά σωστή κουβέντα δεν έχει γράψει.
γιωργος
28/08/2010 20:11
εγω να παω στον αρη εσυ να πας στη βορεια κορεα τσιπροκουλτουριαρη!και παρε και τους τσιγγανους μαζι να σου κρατανε συντροφια!η πηγαινε στη κουβα να δωσεις κανενα πεντοδολαρο σε κανενα κουβανο να ξελαμπικαρεις ψευτοπροοδευτικοι!ουτε που ξερετε που ειναι το ζεφυρι και ο τα ανω λιοσια και εκφερετε κι γνωμη!
GOLDEN BOY
28/08/2010 18:08
Ο Σαρκοζί αγαπάει την πατρίδα του! Όχι σαν το Γιωργάκη που είναι κατά 62.5% αλλοδαπός (αμερικανίδα μαμά και πολωνοεβραίος προπάππος).
Κατρισιωτη Ελενη
28/08/2010 10:59
Διαβαζοντας τα παραπανω σχολια (πλην ενος) χαιρομαι πραγματικα που εγκατελειψα την Ελλαδα και μεγαλωνω τα παιδια μου σε μια χωρα με πολυ μεγαλυτερη ανοχη,κατανοηση,και σεβασμό στη διαφορετικοτητα του αλλου. Τετοιοσ απιστευτος ρατσισμος!! Να τη χαιρεστε τη χωρα της διαφθορας του ρουσφετιου και των λαμογιων που ζειτε! Αντι να τα βαλετε με τους καταχραστες που εφεραν τη χωρα σε αυτο το χαλι εκτονωνετε την οργη σας στους αμοιρους τσιγγανους και αλλοδαπους.Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνιδα! Μια αλλοδαπη
AKHS
28/08/2010 00:08
Ισχυρή είναι η υποστήριξη των Γάλλων στις απελάσεις και στη διάλυση των καταυλισμών Ρομά σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύει η εφημερίδα Figaro. Στο μέτωπο της ασφάλειας ο Σαρκοζί έρχεται πρώτος στην εμπιστοσύνη των Γάλλων. Η δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Opinionway που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας Figaro αποκαλύπτει ότι οι ενέργειες των γαλλικών αρχών κατά των Ρομά που βρίσκονται παράνομα στη χώρα υποστηρίζονται σε μεγάλο ποσοστό από τους Γάλλους. Οι απελάσεις των Ρομά που δεν έχουν χαρτιά για νόμιμη παραμονή εγκρίνονται από το 65% των Γάλλων. Επίσης, το 69% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι διάκεινται ευνοϊκά στη διάλυση ορισμένων καταυλισμών των Ρομά, σύμφωνα με την έρευνα. Η σύνδεση της παρουσίας των Ρομά στη Γαλλία με την εγκληματικότητα και η απόφαση για τη διάλυση καταυλισμών και τις μαζικές απελάσεις προς Ρουμανία και Βουλγαρία έχουν προκαλέσει τις αντιδράσεις της γαλλικής αντιπολίτευσης και διαφόρων οργανώσεων. Παρά την πολεμική, ο Νικολά Σαρκοζί δηλώνει αμετακίνητος για τις απελάσεις. Μετά από δύο σειρές πτήσεων την περασμένη εβδομάδα, δύο αεροσκάφη ειδικά ναυλωμένα που μετέφεραν 284 Ρομά από τη Ρουμανία ή τη Βουλγαρία προσγειώθηκαν την Πέμπτη στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου. Από τη δημοσκόπηση προκύπτει ότι ο Νικολά Σαρκοζί είναι το πρόσωπο που εμπιστεύονται περισσότερο οι Γάλλοι στον τομέα της ασφάλειας με ποσοστό 28%. Τη δεύτερη θέση κατέχει η Μαρί Λεπέν, κόρη του αρχηγού του γαλλικού εθνικού μετώπου, με ποσοστό 18%, η οποία ξεπερνά και την πρόεδρο των Σοσιαλιστών Μαρτίν Ομπρί αλλά και την πρώην προεδρική υποψήφια Σεγκολέν Ρουαγιάλ.
Άρης Ζήκος
28/08/2010 00:01
Ο Σαρκοζί μας δείχνει το δρόμο. Η Ελλάδα, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, είναι πρώτα για τον αυτόχθονα λαό της και μετά για όλους τους τρίτους!
Στέφ. Παπαντζίκος
27/08/2010 21:54
. Τους τσιγγάνους της Βουλγαρίας δύσκολα τους ξεχωρίζεις από τους σλάβους της Βουλγαρίας. Τους ανάγκασε κάποτε ο Ζίβκοφ να αποδεχτούν τους νόμους της χώρας ή να φύγουν. Αρκετοί έφυγαν τότε προς Τουρκία.
. Οι τσιγγάνοι της Ελλάδας είναι εύκολα αναγνωρίσιμοι. Δεν ενσωματώθηκαν ποτέ στην κοινωνία των λοιπών εποικήσαντων (δωριείς, ίωνες, αχαιοί και λοιπές νεώτερες φυλές).
. Οι τσιγγάνοι της Γαλλίας είναι αντίστιχοι με τους έλληνες, πολίτες της Ε.Ε. και αυτοί, που τους αφαιρείται συστηματικά το δικαίωμα να μετακινούνται προς Γαλλία, Ιταλία, Μ. Βρεττανία και τέλος πάντων προς χώρες που έχουν και το μαχαίρι και το πεπόνι.
. Τα... "αλοδαπά!!!!" των λεωφορείων δεν είναι τσιγγάνοι. Οι τσιγγάνοι δεν το συνηθίζουν να πηγαίνουν στη δουλειά τους με ΜΜΜ.
@ γιωργος 27/8/2010 18:34
27/08/2010 21:09
Αυτοί θα πάνε στην Ινδία. Εσύ πως θα πας στον Άρη. ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
μεσαιωνικός ξενοφοβικός σκοταδιστής φονταμενταλιστής
27/08/2010 21:01
Μια ωραία επίσης φόρμουλα είναι να εγκρίνονται τα ρατσιστικά σχόλια που γράφουν οι δεξιάτζες παλιά κοπής ώστε να βασιλεύουν όπως στους τυφλούς ο μονόφθαλμος, τα "μετριοπαθή" και "αλτρουϊστικά" σχόλια των προοδευτικούληδων της Εκάλης και της Φιλοθέης. Τα σχόλια που ξεβρακώνουν την δωσιλογική μεταβαρκιζιανή "Αριστερά" που έστειλε τον Βελουχιώτη στον τάφο (και τώρα τον λέει και "εθνικιστή"!) ούτε που πρέπει να δούνε το φώς του ήλιου! Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθούν οι σπόνσορες του "αντιρατσισμού"! Και χωρίς σπόνσορες τότε "αριστερά" γιοκ!...
σκοταδιστούλης αντιπροοδευτικούλης
27/08/2010 20:40
Καλά κάνετε και κόβετε τα σχόλια που μιλάνε για επιδοτούμενα (λέγε με ΜΚΟ) "αντιρατσιστικά" οικότροφα από το Σύστημα παράσιτα, τα οποία, κανονικά δεκανίκια του καπιταλισμού και διορισμένα ως κοινοί ρουφιάνοι από τα υπερατλαντικά αφεντικά, κηλιδώνουν το όνομα και την υπόληψη της Αριστεράς. Διότι τέτοιες θέσεις, όπως η παραπάνω, αποτελούν φυσικά συνωμοσιολογία. Έτσι το λέμε τώρα. Και φλασφημία προς τις σύγχρονες πλάκες του Μωυσέως, τα ορειχάλκινα κλισέ της "Πολιτικής Ορθότητος"... Ζήτω η "αριστερά" της "αντιρατσιστικής" εργολαβίας! Εβίβα!
Και μια ακομα αποψη...
27/08/2010 19:59
@Απλα μια άποψη 27/8/2010 17:01

Επειδη μιλάς για χωραφια αλλα μαλλον δεν έχειις ιδία πειρα μάθε πως οι Πακιστανοι και λοιποι αλλοδαποι παιρνουν το λιγοτερο 35 ευρω (δηλαδη οσα θα εβγαζαν σε ενα μηνα στο Πακισταν και αν...) και πολλες φορες περισότερα ακομα και απο τους Ελληνες! (Π.χ στην Αρτα που μαζευουν πορτοκάλια)

Σημειωτεον πως οι Πακιστανοι είναι τρομερα τεμπεληδες και θα σου βγαλουν τη μιση δουλεια απ ότι ενας Ελληνας... Ασε που ειδικα στα πορτοκαλια επειδη δεν ξέρουν να μαζευουν σπανε τα κλαδια και καταστρεφουν τις πορτοκαλιες...

Βεβαια υπαρχουν και οι γιαλατζι αγρότες που γραφεις οι οποιοι κάθονται πανω στις επιδοτησεις...Παντως κατα τα αλλα θα συμφωνησω απόλυτα μ αυτα που γραφεις..
Κ. Αράπικος
27/08/2010 19:50
@ Ken Ikary 27/8/2010 17:27
Η απάντηση σ΄αυτά που γράφεις είναι απλή.: Οποιος παρανομεί ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος, κοινωνικής θέσης και καταγωγής, συλλαμβάνεται, παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη κι εκτίει την ποινή που οι Νόμοι προβλέπουν, γιά το έγκλημα που έχει διαπράξει, .
γιωργος
27/08/2010 18:34
αφου λοιπον οι τσιγγανοι προερχονται απο την ινδια,ας πανε παλι εκει!δεν υπαρχει λογος να υποβαθμιζουν την ευρωπη!την καημενη τη βουλγαρια λυπαμαι που εχει 1.000.000 τασιγγανους σε πληθυσμο 7 εκατομμυριων!ας κανει ολη η ευρωπη λοιπον απελαση στους τσιγγανους,καθως προκειται για ασιατικης καταγωγης λαο,επιρρεπεις στο εγκλημα!
Ken Ikary
27/08/2010 17:27
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται εις το όνομα του ανθρωπισμού, να αρνούνται μερικοί να δούν την πραγματικότητα: οι Ρομ είναι εκατομμύρια χρόνια τώρα, ανένταχτοι εκ πεποιθήσεως, παράσιτα της γής & πληγή αυτής!!! Δυστυχώς θα πρέπει η κάθε χώρα όπου ανήκουν-λέμε τώρα, διότι δεν ανήκουν πουθενά & ούτε θέλουν να ανήκουν- να μερημνήσει για την απομόνωσή τους & την αποτροπή των εγκλημάτων τους κατά της φύσης & των ανθρώπων...Και σε αυτούς που θα σπεύσουν να μου ΄πούν πως δεν είναι οι μόνοι που εγκληματουν, έχω να πω πως είναι ένα απο τα λάθη που πρέπει να διορθωθουν & επιτέλους έπρεπε κάποτε να γίνει. Ή φυλή τους είναι η μόνη με τόσες ομαδικές ανομίες: Εμπόριο βρεφών, εμπόριο ναρκωτικών, εμπόριο όπλων, κακοποίηση, ρύπανση, ληστείες....Και μην απαντήσετε μονολεκτικά, θα ήθελα επιχειρήματα πάνω σε αυτά που γράφω....
Απλα μια άποψη
27/08/2010 17:01
Αστειο ... αν τοση οργη την βγαζανε μερικοι στο χωραφι τους, θα ειχαμε και γεωργικη αναπτυξη ... Αλλα βεβαια, πρωτα βαζω τον Πακιστανο στο χωραφι για 15 ευρω, υστερα παιρνω την ΠΟΡΣΕ με τα λεφτα της επιχορηγησης και μετα μου βρομαει κιολας ο Πακιστανος και πρεπει να φυγει ... Δεν αφορα φυσικα ολους τους αγροτες και σιγουρα η ειρωνεια μου δεν θα βελτιωσει την πραγματικα αθλια κατασταση. Ειναι ολα θεμα ζητησης κ προσφορας. Σταματηστε να ''ψωνιζετε'' ΦΟΥΝΤΑ και μαστουρο-χαπα απο τους γύφτους. Σταματηστε να δινετε στου επαιτες χρηματα. Αν θέλετε να κάνετε μεταφορα, βαψημο, κλαδεμα κτλ, πληρωστε νομιμο επαγγελματια ... και παει λεγοντας οσον αφορα τη δικη μας ζητηση... οσον αφορα τη δικη τους ειναι απλο ... απλα λεμε οχι ... Αλλα μερικοι πονηροι θα δυσκολευτουν να πουν οχι σε 150 ευρω το μηνα που νοικιαζουν την αποθηκη που κληρονομησαν και τους ειναι αχρηστη, σε 10 Ιρακινους. Με αυτα τα 150 ευκολα πανε για καφε Κολωνακι και συζητουν με τους κολλητους τους για το πως η Κυβερνηση γκετοποιησε το Κεντρο. και μετα ναι, να γινουν και απελασεις των παρανομων. Ολοι μαζι μπορουμε με πολυ απλο τροπο να πεισουμε οποιονδηποτε βλεπει τη χωρα σαν παραδεισο οτι απλα δεν ειναι, αλλιως εναν θα διωχνεις και δυο θα ερχονται.
Πατησιωτης
27/08/2010 14:00
Ελάτε να ζήσετε με τους βρομ στα Πατησια να δειτε τι ωραια είναι! Τους εκοψε όλους ο πόνος για τους γυφτους αλλα αν τους φερω να ζήσουν εδω που τους εχουμε φαει στη μαπα τα τελευταια χρόνια δεν θα αντεξουν ουτε ωρα! Απο μακρια είμαι και γω φιλάνθρωπος και ψυχοπονος!

Οσο για το πόσο φτωχοι είναι θα σας πω μόνο πως ο γυφτος που μενει στο υπογειο της πολυκατοικιας μου εχει 3 παιδακια κατω απο 10χρονων που τα στελνει για ζητιανιά και τα οποια 2-3 φορες την εβδομαδα πάνε στα γυρω μαγαζια και ρωτανε αν θελουν 200 και βαλε ευρω σε ψιλα για να τους δωσουν χαρτονομίσματα... Αντε λοιπον τωρα παρτε μια μειωση μισθου ή συνταξης για να γουσταρετε... Αν βεβαια δεν ειστε ηδη ανεργοι...
απελαση σε ολα τα αλοδαπα!!!!
27/08/2010 11:05
ΧΙΛΙΑ μπραβο στο Σαρκοζι που αγαπαει τη χωρα του!! και διωχνει τους εποικιστες να πανε στη χωρα τους!!! Οχι σαν το δικο μας που τους δινει ιθαγενεια. Ειναι αστειο και θλιβερο ενας εβραιοαμερικανος αλλοδαπος να δινει Ελληνικη ιθαγενεια στους λαθρομεταναστες!!! Απελαση σε ολους τους ξενους δουλειες δεν εχουμε εμεις τους ξενους γιατι να τους φορτωθουμε λοιπον;; Εχετε μπει σε λεωφορειο ;;η βρωμα και η απλησια των αλοδαπων σε αναγκαζει να κατεβεις στην επομενη σταση να μη μιλησω για το κεντρο μαυριζει το ματι σου και κυνδυνευεις απο την εγκληματικοτητα που εχει πια ξεφυγει!! ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥς ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ !!