Οι παλινωδίες των Ηνωμένων Πολιτειών στο Συμβούλιο Ασφαλείας εξόργισαν τόσο τους Ισραηλινούς όσο και τους Άραβες

Περιφρονεί τον ΟΗΕ το Ισραήλ

Συνεχίζει τις επιχειρήσεις παρά το ψήφισμα για κατάπαυση του πυρός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΛΟΠΟΥΛΟΣ   | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/01/2009 07:00 |
 Περιφρονεί τον ΟΗΕ το Ισραήλ

Περιφρονώντας το ψήφισμα του ΟΗΕ για άμεση κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ συνεχίζει τις επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας. Οι παλινωδίες των ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφαλείας εξόργισαν τόσο τους Ισραηλινούς όσο και τους Άραβες, ενώ κανάλι επικοινωνίας με τη Χαμάς προτίθεται να ανοίξει μετά την ορκωμοσία του ο Μπαράκ Ομπάμα.

Τουλάχιστον 50 στόχους βομβάρδισε η ισραηλινή αεροπορία λίγες ώρες μετά το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας. Ήταν ένα δείγμα των προθέσεων του Ισραήλ να συνεχίσει τις επιθέσεις, όπως επιβεβαίωσε στη συνέχεια και ο Ισραηλινός πρωθυπουργός. «Θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τους Ισραηλινούς πολίτες και θα φέρουμε εις πέρας την αποστολή που μας έχουν αναθέσει», δήλωσε ο Εχούντ Ολμέρτ χαρακτηρίζοντας την έκκληση για εκεχειρία «ανεφάρμοστη», με αφορμή την επίθεση με ρουκέτες που εξαπέλυσε η Χαμάς χθες το πρωί.

Με το ψήφισμά του το Συμβούλιο Ασφαλείας επιχείρησε να δώσει ένα περιθώριο κινήσεων στο Ισραήλ, καθώς «καλεί» το Ισραήλ σε κατάπαυση του πυρός χωρίς να «την απαιτεί». Οι τρίτες χώρες καλούνται, εξάλλου, να «στηρίξουν» την κατάπαυση του πυρός, «κυρίως αποτρέποντας την παράνομη διακίνηση όπλων». Αντίθετα, τέλος, με την επιθυμία των αραβικών χωρών, το Συμβούλιο Ασφαλείας δεν καλεί σε «άμεση» αποχώρηση των ισραηλινών δυνάμεων από τη Λωρίδα της Γάζας. Όπως, όμως, σημείωνε ανώτατος αξιωματούχος του ΟΗΕ, «οι Ισραηλινοί θα παραμείνουν στη Λωρίδα της Γάζας και όσο βρίσκονται εκεί δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική κατάπαυση του πυρός».

Η στροφή. Το ψήφισμα εγκρίθηκε με την ψήφο των 14 από τα 15 μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες προτίμησαν να απόσχουν. Η αμερικανική στάση εξόργισε τους Ισραηλινούς, αφού μέχρι το βράδυ της περασμένης Τετάρτης οι ΗΠΑ απειλούσαν ότι θα θέσουν βέτο σε οποιαδήποτε απόφαση θα δυσαρεστούσε το Ισραήλ. Δεν ήταν η μοναδική στροφή της Κοντολίζα Ράις. Η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών ήταν έτοιμη να εγκρίνει το ψήφισμα όταν με μια νέα στροφή αποφάσισε να απόσχει με τη δικαιολογία ότι το Συμβούλιο έπρεπε να περιμένει τα πρώτα αποτελέσματα της ειρηνευτικής πρωτοβουλίας της Αιγύπτου.

Και οι δύο πλευρές, πάντως, ενδιαφέρονται περισσότερο για τις κινήσεις του Μπαράκ Ομπάμα, παρά για τις παλινωδίες της απερχόμενης κυβέρνησης των ΗΠΑ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Guardian», ο νεοεκλεγείς πρόεδρος προτίθεται να εγκαταλείψει το δόγμα Μπους περί απομόνωσης της Χαμάς, ανοίγοντας ένα κανάλι επικοινωνίας με την ισλαμική οργάνωση. Όπως δήλωσαν τρία πρόσωπα από τη μεταβατική ομάδα του Ομπάμα στη βρετανική εφημερίδα, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος δεν πρόκειται να αρχίσει απευθείας διαπραγματεύσεις με τη Χαμάς. Σκοπεύει, όμως, να εγκρίνει επαφές σε χαμηλότερο επίπεδο ή μυστικές συνομιλίες, καθώς η Ουάσιγκτον αρχίζει να αναγνωρίζει ότι η πολιτική εξοστρακισμού της Χαμάς είναι αναποτελεσματική. Οι πρώτες επαφές αναμένεται να πραγματοποιηθούν ανάμεσα στη Χαμάς και τις μυστικές υπηρεσίες, όπως είχε γίνει τη δεκαετία του 1970 ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης.


«Ναι» της Ελλάδας σε ειρηνευτική δύναμη
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΑΚΑΣ ldimakas@dolnet.gr

Θετικό είναι κατ΄ αρχάς το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στην αποστολή ελληνικού τμήματος ή μεμονωμένων στρατιωτικών στη Λωρίδα της Γάζας στο πλαίσιο διεθνούς αποστολής, η οποία θα επιβλέπει και θα εγγυάται κατάπαυση του πυρός καθώς και το έργο ανθρωπιστικών αποστολών. Ήδη η Αθήνα έχει βολιδοσκοπηθεί σχετικά από διάφορες πλευρές- και τις ΗΠΑ- σε διπλωματικό και στρατιωτικό επίπεδο, ενώ συζητείται το όνομα της Τουρκίας για αναβαθμισμένο ρόλο στη συγκρότηση της ειρηνευτικής δύναμης, ακόμα και για ανάληψη της ηγεσίας. Το θέμα συζητήθηκε προχθές κατά την επίσκεψη του Αμερικανού ακολούθου Άμυνας, πλοιάρχου Μάικ Μόργκαν στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Δ. Γράψα, ενώ και το υπουργείο Εξωτερικών έχει κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση. «Το ενδεχόμενο ανάπτυξης Διεθνούς Παρουσίας, όπως για παράδειγμα Διεθνών Παρατηρητών, στην περιοχή θα πρέπει να εξετασθεί σοβαρά», έχει δηλώσει η υπουργός Εξωτερικών η Ντ. Μπακογιάννη που βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον υπουργό Άμυνας κ. Ε. Μεϊμαράκη για το θέμα αυτό. Πάντως η μορφή, οι ευθύνες και ο συντονιστής φορέας (ΝΑΤΟ, Ε.Ε., ΟΑΣΕ, κ.ά.) που θα έχει η Διεθνής Δύναμη δεν έχουν ακόμα αποτελέσει θέμα των διαβουλεύσεων. Το Ισραήλ ωστόσο έχει δηλώσει ότι θεωρεί εκ των ων ουκ άνευ τον μόνιμο έλεγχο από την ειρηνευτική δύναμη των τούνελ που συνδέουν την Αίγυπτο με τη Λωρίδα της Γάζας. Στην Αθήνα υπάρχει προβληματισμός για το αν η Ε.Ε. θα μπορέσει σε στρατιωτικό επίπεδο να ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας, καθώς δεν διαθέτει μηχανισμό που θα έχει γρήγορα αποτελέσματα. Όσον αφορά τυχόν εμπλοκή του ΝΑΤΟ, είχαν γίνει σχετικές βολιδοσκοπήσεις και στο παρελθόν (2005-6) με θετική στάση του ελληνικού «Πενταγώνου». Όσον αφορά την Τουρκία, εκπρόσωπος του Ερντογάν έχει δηλώσει την πρόθεσή της να συνεισφέρει στρατεύματα. Ανώτατος διπλωμάτης χώρας της Μέσης Ανατολής δήλωσε τις προάλλες ότι η Τουρκία θα μπορούσε να αναλάβει τη συγκρότηση της διεθνούς δύναμης, δεδομένης της εμπλοκής της και σε αντίστοιχες στην ευρύτερη περιοχή (Χεβρώνα, Λίβανο, Αφγανιστάν και Κόσοβο). Πάντως τις τελευταίες ημέρες το Τελ Αβίβ έχει εκφράσει τη δυσφορία του για τις συζητήσεις του Ερντογάν με αντιπροσωπεία της Χαμάς στη Συρία, παρ΄ όλο που θεωρεί την Άγκυρα ως κοντινότερη σ΄ αυτό μουσουλμανική χώρα.


Όλα όσα δεν γνωρίζετε για τη Γάζα
, ΤΟΥ RΑSΗΙD ΚΗΑLΙDΙ

Σχεδόν όλα όσα πιστεύετε για τη Γάζα είναι λανθασμένα. Από αυτά που αναφέρονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες για την ισραηλινή επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας έχουν παραλειφθεί σημαντικά σημεία.

● Οι κάτοικοι της Γάζας. Οι περισσότεροι απ΄ όσους ζουν στη Γάζα δεν βρίσκονται εκεί με τη θέλησή τους. Η πλειοψηφία του 1,5 εκατομμυρίου κατοίκων που συνωστίζονται στα 225 τ. χλμ. της Γάζας ανήκουν σε οικογένειες που προήλθαν από πόλεις και χωριά εκτός της περιοχής, όπως η Ασκελόν και η Μπερσίμπα, οι οποίες εκδιώχθηκαν από τον ισραηλινό στρατό το 1948.

● Η κατοχή. Οι κάτοικοι της Γάζας ζουν υπό ισραηλινή κατοχή από τον Πόλεμο των 6 Ημερών του 1967. Παρ΄ ότι το Ισραήλ απομάκρυνε τα στρατεύματα και τους εποίκους από τη Λωρίδα το 2005, ελέγχει ακόμα την περιοχή, τόσο τη διακίνηση προϊόντων όσο και ανθρώπων. Ως δύναμη κατοχής το Ισραήλ έχει την ευθύνη, σύμφωνα με τη Συνθήκη της Γενεύης, να φροντίσει για την ευημερία των πολιτών της Γάζας.

● Ο αποκλεισμός που έχει επιβάλει το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας με την υποστήριξη των ΗΠΑ και της Ε.Ε. έγινε πιο αυστηρός μετά τη νίκη της Χαμάς στις εκλογές του Ιανουαρίου 2006. Σταδιακά έχει «στραγγαλιστεί» η παροχή ρεύματος και καυσίμων. Απαγορεύονται οι εισαγωγές, οι εξαγωγές, καθώς και οι μετακινήσεις των ανθρώπων. Έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα στην υγεία, την παροχή νερού και γενικά στα συστήματα κοινής ωφελείας. Επίσης καταδικάζονται χιλιάδες άνθρωποι σε ανεργίαένα είδος συλλογικής τιμωρίας του πληθυσμού για τις πολιτικές επιλογές του.

● Η κατάπαυση του πυρός. Η άρση του αποκλεισμού μαζί με τον τερματισμό της εκτόξευσης ρουκετών ήταν ένα από τα σημεία- κλειδιά της εκεχειρίας του Ιουνίου μεταξύ Χαμάς και Ισραήλ. Οι ισραηλινές δυνάμεις έσπασαν την εκεχειρία όταν προχώρησαν σε επιθέσεις από αέρος και εδάφους τον Νοέμβριο. ● Εγκλήματα πολέμου. Η στόχευση αμάχων, είτε από τη Χαμάς είτε από το Ισραήλ, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έγκλημα πολέμου. Κάθε ανθρώπινη ζωή είναι πολύτιμη, όμως οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: πάνω από 750 Παλαιστίνιοι, οι περισσότεροι άμαχοι, έχουν σκοτωθεί στη διάρκεια της ισραηλινής επίθεσης, ενώ έχουν χάσει τη ζωή τους 12 Ισραηλινοί, οι περισσότεροι στρατιώτες. Οι διαπραγματεύσεις είναι πολύ πιο αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης της έντασης και θα είχαν προχωρήσει εάν το Ισραήλ είχε υλοποιήσει τη συμφωνία της εκεχειρίας του Ιουνίου και είχε άρει τον αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας. Αυτός ο πόλεμος προς τους κατοίκους της Γάζας δεν αφορά τις ρουκέτες ούτε την «αποκατάσταση της ασφάλειας του Ισραήλ». Τα λόγια του Μοσέ Γιαλόν, αρχηγού το 2002 των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ, είναι ενδεικτικά: «Θα πρέπει να δώσουμε στους Παλαιστινίους να καταλάβουν στο βάθος της συνείδησής τους ότι είναι ένας ηττημένος λαός».

Ο Ρασίντ Χαλίντι είναι καθηγητής Αραβικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια των ΗΠΑ.

14
idem
12/01/2009 01:40
από ΝΤΑΡΙΟ ΦΟ : [ ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑΚΙΑ ... ΔΕ ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ... ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ]
από idem : Και δεν μου λέτε αγαπητέ, αφού θέλετε να κρίνετε κάποιον "από τις πράξεις του και από τις σκέψεις του", γιατί προηγουμένως μας λέτε "δεν θα κρίνω τις πράξεις κάποιου σύμφωνα με τη θρησκεία του" ? Η σκέψη αποκλείει την θρησκεία ή μήπως η θρησκεία αποκλείει τη σκέψη ? Και αν μου πείτε ότι η θρησκεία αποκλείει τη σκέψη, επειδή οι κακώς σκεπτόμενοι αυτά σας έμαθαν, τότε εξηγείστε μας πως φτιάχνεται η δική σας σκέψη ? Για να δούμε αν αυτή έχει μια κάποια θρησκευτικότητα, που εσείς αν και τι νιώθετε προτιμάτε να την αγνοείτε, ή αν δεν έχει, ποια είναι αυτή ? Ποια είναι τέλος πάντων αυτή η σκέψη, που πράττει κατά τον α ή τον β - φαντάζομαι σωστό - τρόπο, και μας την προτείνετε "ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ" (sic) αλλά δεν ξέρει το γιατί. Δηλαδή, αν καταλαβαίνω καλά, πρέπει να σκεφτόμαστε ή και να πιστεύουμε, άρα να πράττουμε, σαν τον ερωτευμένο ? Τι γίνεται όμως όταν ο ερωτευμένος συμβαίνει να είναι ζηλιάρης ? Με ποιόν τα βάζει και ποια τα αποτελέσματα της ζήλιας του ? Πράττει ή απρακτεί και ποιος τελικά πληρώνει ή ευθύνεται, για τον " χωρίς δια τι " ερωτικό του ζήλο ? Θα μου απαντήσετε, ίσως, ότι εσείς έχετε παράδειγμα τον έρωτα χωρίς το πάθος του έρωτα. Αλλά μια τέτοια αναφορά, αν τυχόν έχετε αυτή κατά νουν, απαιτεί διαφορετική προσέγγιση, που όπως και να το κάνουμε, θα βρεθούμε μπλεγμένοι με θρησκεία και με θρησκευτικά. Πράγμα που δεν το προτιμάτε. Αυτοί όμως εκεί κάτω στη Γάζα σκοτώνονται και σκοτώνουν από τυφλό, ερωτικό αν το θέλετε, πάθος. Ή για να το γράψουμε κάπως καλλιτεχνικά, αφού υπογράφεστε "Ντάριο Φο", σκοτώνονται "για ένα άδειο πουκάμισο / για μια Ελένη", που έγραψε κάποιος δικός μας ποιητής - θύραθεν φιλοσοφών.
Αντίνοος
11/01/2009 13:16
Η Χαμάς κ. Αθανασόπουλε έχει ρίξει τα τελευταία 4 χρόνια 5000(!) ρουκέτες, όχι κατά στρατιωτικών στόχων, αλλά κατά αμάχων Εβραίων με νεκρούς και τεράστιες υλικές ζημιές. Αρα είναι τρομοκρατική οργάνωση και εγκληματίας πολέμου. Επομένως η Χάγη την αφορά επίσης.
πικι πικι ραμ
11/01/2009 08:08
Αντίνοε
πώς μαθαίνει κανείς καλή πόκα;
Εγώ πάντως τον συμπαθούσα το Ράντοβαν...
ΜΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
10/01/2009 21:55
ΤΡΙΒΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΣΑ ΒΛΑΚΩΔΗ ΔΙΑΒΑΖΩ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΒΡΕ.. ΝΤΡΟΠΗ ΑΝ ΟΧΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ. ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΜΑΣ ΣΑΝ ΝΑΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΞΙΣΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΒΡΕ ΤΗ ΧΑΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΑΜΑΣ?ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΝΟΠΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ? ΑΝ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ , ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝ. ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΟΠΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ? ΝΤΡΟΠΗ ΒΡΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ. ΧΑΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ. ΧΑΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ ΜΑΣ. ΦΩΝΑΞΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΒΡΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΦΩΝΑΞΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑ. ΜΗ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΤΕ ΓΙΑ ΧΑΜΑΣ ΕΝΩ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΩΡΕ?? ΠΟΣΟ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.........
Αντίνοος
10/01/2009 18:36
Κύριoι της Χαμάς, κύριε Εχούντ Ολμέρτ, κύριοι κυβερνήτες του Ισραήλ. Σκάκι γνωρίζετε; Τάβλι; Πόκα; Κολτσίνα: Θανάση; Κάνα κουμκανάκι; Πρέφα;

ΡΩΤΑΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ" ΚΑΡΑΤΖΙΤΣ ΝΟΙΩΘΕΙ ΜΟΝΑΞΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΓΥΡΕΥΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΠΑΡΕΑ!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ
10/01/2009 17:26
Εμεινα αφωνη........ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

ΚΚΕ και ΣΥΝ καλούν την κυβέρνηση να τοποθετηθεί αν τι λιμάνι του Αστακού χρησιμοποιείται από τον Αμερικανικό στόλο για τον αναιφοδιασμό του Ισραηλινού στρατού στις επιχειρήσεις του στην Λωρίδα της Γάζας όπως αναφέρουν διεθνή πρακτορεία.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΝ αναφέρει χαρακτηριστικά: Εάν αληθεύουν οι πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία περί ανεφοδιασμού του ισραηλινού στρατού από τις ΗΠΑ μέσω ελληνικών λιμανιών, τότε η ελληνική κυβέρνηση είναι υπόλογη διότι υιοθετεί μια στάση ενεργής διευκόλυνσης προς το Ισραήλ. Περιμένουμε την άμεση διάψευση ή επιβεβαίωση της είδησης από την κυβέρνηση.
Μανώλης
10/01/2009 17:07
Η Χαμάς επίσης περιφρόνησε την απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, δηλώνοντας: Κανείς δεν ρώτησε τη Χαμάς. Κανείς δεν έβαλε τη Χαμάς στην όλη εικόνα, αλλά απαιτούν να συμφωνήσει η Χαμάς. Είναι απαράδεκτο. Και υπογράμμισε την στάση της με βροχή ρουκεττων στο Ισραήλ. Παλαιστινιοι αρχηγοι και Χαμας δήλωσαν απο τη Συρία οτο απορριπτουν κάθε συμφωνία που αμφισβητεί το δικαίωμα αντιστάσεως κατά της Ισραηλινής κατοχής. Επίσης απέρριψαν την αποστολή διεθνών παρατηρητών ή στρατιωτών στη Γάζα.
ΝΤΑΡΙΟ ΦΟ
10/01/2009 16:49
ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑΚΙΑ. ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑΓΙΟΥΛΑ ΕΣΥ! ΔΕ ΜΑ ΠΕΙΘΕΙΣ ΓΙΑ ΓΙΑΓΙΑ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ. ΟΜΩΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑ ΑΠΟ ΜΩΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ. ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΕΙΣΜΟ. ΔΕ ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΛΛΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΛΛΟ ΜΟΡΦΩΣΗ. ΝΑ ΤΑ ΒΡΑΣΩ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΘΟΣ! Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ! Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΕΝΝΟΙΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΕΙΑ! Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΧΩΡΙΑΤΙΣΣΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: "ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΚΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΥΑΖΕΙ ΨΕΙΡΕΣ! ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!", ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ. Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΕΡΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΖΟΥΡΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΠΙΝΑ ΚΟΛΑΔΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΜΕΙΣ ΛΟΓΩ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ.
τα υυαλάκια σκέτα...
10/01/2009 14:13
ΝΤΑΡΙΟ ΦΟ , περιστεράκι μου:-)

Η ΒΙΑ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΘΗ ΑΠΛΗΣΤΊΑς, ΦΘΟΝΟΥ, ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑς, ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗς, ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ!
ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗς ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ...
ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΏΡΑ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ.
Η ΠΑΙΔΕΊΑ;
ΧΑ!
ΞΑΝΑ ΧΑ!
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΑ!
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΈΡΝΕΙΣ ΑΛΎΠΗΤΑ!
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ και με διεθνείς διακρίσεις στον τομέα τους, ΛΟΙΠΟΝ , ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ, ΤΑ ΠΑΘΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΑ...
Η ΠΑΙΔΕΙΑ
ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΛΟΥΣΤΡΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕς ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...
Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΡΕΣΤΟΡΑΝ
ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΟΠΙΡΟΥΝΟ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ ΤΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΣΑΝ ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΣ ,
ΌΜΩς, Η ΗΔΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΣΗΜΑ ΤΗΣ ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ.
ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΕΝΝΟΩ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΙΜΑΡΓΙΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.
ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ.
ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ ΤΟ ΕΚΠΥΡΣΟΚΡΟΤΟΎΝ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΏΠΟΥ ΣΟΥ, ΌΤΑΝ ΚΆΠΟΙΟΣ Ή ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΕΙ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ.

ΜΙΛΩ , ΠΆΝΤΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΜΟΥ ΈΛΕΙΨΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΕΡΩΤΑΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
ΑΝ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΕΡΟΥΣΕ ΒΑΝΑΥΣΑ-ΕΙΔΙΚΑ ΒΑΝΑΥΣΑ,-ΘΑ ΕΒΓΑΖΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗ ΔΡΑΚΑΙΝΑ ΜΕ ΤΟΥς ΦΛΟΓΟΒΟΛΟΥΣ ΜΥΚΤΗΡΕς , ΑΠΟ ΤΗΣ ΨΥΧΉΣ ΤΟ ΚΑΤΩΓΙ, KAI ΘΑ ΈΚΑΙΓΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ!
ΤΕΛΙΚΑ, ΊΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΆΝΩ ΒΕΒΑΙΩΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΙΡΑΣΜΟ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ.
ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΝΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ , ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ.

ΕΠΕΙΔΉ ΕΚΕΙΝΟΣ, ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙΝΟΣ, ΜΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ Α Κ Ο Μ Η ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΣΦΑΖΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.
Ακομη και τότε ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΟΝΤΗΧΤΏ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΗΝΟ ΜΟΥ, ΠΛΗΝ ΌΜΩΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΛΕΩ, ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΈΣΩ..
.ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ;
Παρακαλώ...
Ας ΜΗ ΜΟΥ ΔΟΘΕΊ ΤΕΤΟΙΑ ΑΦΑΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΟΥ..

ΕΠΙΜΕΝΩ ΌΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΉ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ...

ΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ, ΑΝ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ ΑΛΛΑΧ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ Η ΓΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΝΕΙ ΈΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ.
ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑς, ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ τα ΕΡΓΑ,ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ..
ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΟΒΛΕΠΕΙ ΠΙΔΑΚΙΜ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ,
ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΑΝΩ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΝ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙς ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.
ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΦΛΑΚΑ ΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΟΥΣΙΑ ΨΥΧΩΝ Η ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ...

ΕΧΩ ΦΙΛΟΥς ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΤΟΥ ΤΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥΣ .
ΣΗΜΑΣΙΑ ΈΧΕΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ .
Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΊΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ.
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗ ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΌΜΩΣ...
ΕΊΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΕΛΥΦΟΣ ...
Solomon
10/01/2009 14:08
I.S.R.A.E.L.

I nternational
S atanic
R aiders
A gainst
E thical
L aws
ΕΙΡΗΝΗ
10/01/2009 13:45
Στο διαστραμενο δρομο που πανε οι παρανομοι εβραιοι υπαρχουν μονο αγκαθια και παγιδες.
ΝΤΑΡΙΟ ΦΟ
10/01/2009 11:38
ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑΚΙΑ (ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ!). ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΦΡΙΚΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ,ΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ; ΘΑ ΖΩΣΤΟΥΝ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ! Ο ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ. ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΣΕΙ ΣΤΗΝΑΝΕ ΧΟΡΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΤΩΜΑΤΑ.
αστα τα μυαλάκια σου ανακατωμένα...
10/01/2009 11:13
Κατανοώ τον πανικό των Εβραίων και τη συσσωρευμένη επι αιώνες μνησικακία και οργή τους, ενάντια στο <<χριστιανικό>> κόσμο, αλλά αυτό που -η Εβραική κυβέρνηση - κάνουν αυτοί σήμερα στους κατοίκους της Γάζας, ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ και τους Σαπουνολάτρες...
Ας είναι καλά οι πλουτοκράτες του νυν αιώνα...
<<ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ!>>
Κρίμαααααααααααααααααααααααααα!
Θα γίνουμε παρανάλωμαααα!
ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ! !!!!!
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΚΙΚΑΣ
10/01/2009 09:23
ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΧΑΜΑΣ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΟΜΟΥ ΤΟΝ ΟΗΕ. ΟΧΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΥΠΟΥ. ΔΕΝ ΟΦΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΓΝΟΗΣΑΤΕ ΟΠΩΣ Η ΧΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ) ΤΟΥΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΜΙΑΣ ΑΙΜΑΤΗΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ: ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ. WORLD HELLENIC UNITY OF NATIONALITIES.