Η Βέροια έπαιξε για την ιστορία της, όμως η ισοπαλία (1-1) που απέσπασε από τον Ατρόμητο βάζει τους Περιστεριώτες σε κίνδυνο, αφού την Κυριακή χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία. Σε διαφορετική περίπτωση, η ομάδα του Κάμπος θα περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα Εργοτέλη- Ξάνθης. Ο Ατρόμητος δεν… βολεύεται ούτε με ισοπαλία την προσεχή Κυριακή κόντρα στην ομάδα του Λίνεν, καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Εργοτέλη οι Κρητικοί ευνοούνται, αφού νίκησαν 2-1 στο Περιστέρι, ενώ το ματς στο Παγκρήτιο είχε λήξει ισόπαλο 0-0.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο στο πρώτο μέρος, με τη Βέροια να έχει την ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι γηπεδούχοι ήλεγχαν τον ρυθμό και θα μπορούσαν να μπουν μπροστά στο σκορ στο τέλος του ημιχρόνου, αν στο 44΄ ο Ζέεντορφ και στο 45΄ ο Ντος Σάντος έβρισκαν στόχο μέσα από την περιοχή του Ατρομήτου. Οι φιλοξενούμενοι διακατέχονταν από μεγάλο άγχος, δεδομένου πως η νίκη ήταν μονόδρομος γι΄ αυτούς, κάτι που φάνηκε στο παιχνίδι τους.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν καλύτερο ποιοτικά. Η Βέροια πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Ντος Σάντος στο 52΄, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ρόβας σημείωσε το τελικό 1-1.

Αν και ο Ατρόμητος ήταν αυτός που καιγόταν για τους βαθμούς, η Βέροια ήταν εκείνη που άγγιξε τη νίκη. Όμως ο Μιχαηλίδης με υπέροχες αποκρούσεις στο 61΄ και στις καθυστερήσεις, σε ισάριθμα σουτ του Κριβοκάπιτς, έδωσε το φιλί της ζωής στην ομάδα του Περιστερίου. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για γκολ του Τζιοβανίνι στο 85΄ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο Πάολο Κάμπος πάντως δεν φάνηκε να ανησυχεί όσον αφορά την παραμονή του Ατρομήτου στη Σούπερ Λίγκα και επικεντρώθηκε στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη την Τετάρτη. Ο Βραζιλιάνος είπε: «Δεν πήραμε αυτό που περιμέναμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η κακή πορεία της ομάδας οφείλεται στην απουσία 6-7 βασικών παικτών. Ευχαριστώ όσους αγωνίστηκαν. Ο βαθμός που πήραμε θα μας βοηθήσει να συγκεντρωθούμε εν όψει του αγώνα με τον Άρη. Καλώ τον κόσμο της ομάδας να έρθει την Τρίτη στο προπονητήριο και να ενισχύσει την ομάδα. Ο Ατρόμητος δεν πρόκειται να πέσει. Μετά τον αγώνα Κυπέλλου θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής».

Ο Λεωνίδας Υφαντίδης από την πλευρά του επεσήμανε: «Θέλαμε νίκες μέχρι το τέλος, μήπως ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση. Το 1-1 όμως είναι καταδικαστικό για εμάς».