Ο Γουίλιαν «έστησε» τον Μαουρίτσιο Σάρι στην Τσέλσι, ο Αντονι Μαρσιάλ άφησε τον Ζοζέ Μουρίνιο να τον περιμένει στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά τουλάχιστον ο Νεϊμάρ φρόντισε να ταξιδέψει στην Κίνα για να συναντήσει τον Τόμας Τούχελ και τους συμπαίκτες του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος έφτασε στην πόλη Σενζέν της Κίνας, όπου θα διεξαχθεί το γαλλικό Σούπερ Καπ ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μονακό. Ο Νεϊμάρ συνάντησε για πρώτη φορά τον νέο του προπονητή, Τόμας Τούχελ, ο οποίος μάλιστα τον υποδέχθηκε θερμά. Το ίδιο εγκάρδια ήταν και η συνάντησή του με τον Τζίτζι Μπουφόν. Ο επιθετικός της Παρί θα προσπαθήσει τώρα να ενταχθεί σιγά σιγά στο πρόγραμμα της προετοιμασίας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας οι οποίες πλησιάζουν.

Ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι, είδε χθες τον Γουίλιαν να επιστρέφει από τις διακοπές του με καθυστέρηση πέντε ημερών. Ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής επικαλέστηκε πρόβλημα με το διαβατήριο, ωστόσο ακόμα και αυτή η δικαιολογία δεν ικανοποίησε τον ιταλό τεχνικό. «Είναι μία παράξενη κατάσταση και δεν μ’ αρέσει. Ωστόσο θέλω να μιλήσω μαζί του πρώτα» είπε ο Σάρι, ο οποίος γνωρίζει ότι για τον Γουίλιαν έχουν δείξει ενδιαφέρον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ. Πάντως ο Βραζιλιάνος έχει φροντίσει να ενημερώσει την Τσέλσι πως είναι ευχαριστημενος στο Λονδίνο και δεν έχει πρόθεση να ζητήσει να φύγει. Φυσικά δεν πρόκειται να αγωνιστεί την Κυριακή στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Κομιούνιτι Σιλντ.

Δεν το γλιτώνει

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Αντονι Μαρσιάλ επέστρεψε χθες στην προπόνηση, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα γλιτώσει το πρόστιμο που σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο θα αγγίζει τα 200.000 ευρώ. Ο Μαρσιάλ έλειψε αρκετές ημέρες από την προετοιμασία στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς επέστρεψε στη Γαλλία επειδή επρόκειτο να γεννήσει η γυναίκα του. Ο Μουρίνιο του έδωσε απρόθυμα την άδεια να φύγει, ωστόσο αναφέρθηκε σε αυτόν αρκετές φορές στη συνέχεια, αναφέροντας πως «θα έπρεπε να ήταν εδώ». Πάντως, ο Μαρσιάλ φέρεται αποφασισμένος να ζητήσει να φύγει από το Ολντ Τράφορντ και σε αυτό είναι πρόθυμος να συμφωνήσει ο Μουρίνιο. Ο πορτογάλος τεχνικός δέχθηκε και άλλο ένα «χτύπημα» αυτή την περίοδο. Ο Ματέο Κόβασιτς θέλει να φύγει από τη Ρεάλ, η Γιουνάιτεντ έδειξε ενδιαφέρον, όμως ο Κροάτης απάντησε αρνητικά λέγοντας ότι δεν θέλει να συνεργαστεί με τον Μουρίνιο.

Στο μεταξύ, η νεοφώτιστη Γουλβς ετοιμάζεται να σπάσει το ρεκόρ για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου. Οι Γουλβς είναι έτοιμοι να δώσουν τα 20 εκατ. ευρώ που ζητάει η Μίντλεσμπρο για τον Αντάμα Τραορέ. Εως τώρα η πιο ακριβή μεταγραφή των Λύκων ήταν ο Ρούμπεν Νέβες (17 εκατ.).