Κάτι μπορεί να παίζει με τον Νεϊμάρ! Ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός επικαλούμενος πηγή από το Κατάρ ανέφερε πως ο βραζιλιάνος επιθετικός μπορεί να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν και να μετακομίσει στη Μαδρίτη, σε μια ενδεχόμενη πρόταση της Ρεάλ.

Αυτό αποδίδεται στις προθέσεις του προπονητή της γαλλικής ομάδας Τόμας Τούχελ, ο οποίος έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Κιλιάν Εμπαπέ και δεν αποκλείεται να ανάψει το πράσινο φως στη μεταγραφή του Νεϊμάρ, υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι θα έχει εξασφαλίσει τον αντικαταστάτη του. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, έγινε αναφορά στον Πάολο Ντιμπάλα της Γιουβέντους.

Από την άλλη πλευρά, πολλά θα κριθούν από την πρόθεση του 26χρονου Βραζιλιάνου. Ο Νεϊμάρ έφυγε από την Μπαρτσελόνα, καθώς ήταν στη σκιά του Λιονέλ Μέσι. Θα δεχτεί να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν αν διαπιστώσει πως τα φώτα θα πέφτουν στον 19χρονο Εμπαπέ; Αυτό είναι ένα από τα ερωτήματα του ισπανικού Τύπου.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει πει πολλές φορές πως θέλει τον Νεϊμάρ στη Ρεάλ, αλλά προς το παρόν το ενδιαφέρον εντοπίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρονται καθημερινά στο ενδιαφέρον για τον γκολκίπερ της Τσέλσι Τιμπό Κουρτουά, ενώ ένα δημοσίευμα της ιταλικής «Tuttosport» έδωσε μια νέα διάσταση στο θέμα. Η Μίλαν που θέλει επιθετικό χτύπησε την πόρτα της Τσέλσι για τον Μοράτα, ενώ η αγγλική ομάδα που αναζητά τερματοφύλακα σκέφτηκε τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα. Μια ανταλλαγή που θα εξυπηρετούσε τη μετακίνηση του βέλγου τερματοφύλακα.

Η «El Pais» πάντως στην ηλεκτρονική της έκδοση ανέφερε πως Ρεάλ και Τσέλσι έχουν συμφωνήσει για τη μεταγραφή του Κουρτουά, απλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τίποτα, επειδή η αγγλική ομάδα προσπαθεί να βρει τον αντικαταστάτη του. Ο Μαουρίτσιο Σάρι ήθελε τον Αλισον, αλλά η Λίβερπουλ πρόλαβε και συμφώνησε με τη Ρόμα προσφέροντας 75 εκατ. ευρώ (ποσό ρεκόρ για τερματοφύλακα). Παράλληλα, επικαλείται τα βρετανικά ΜΜΕ που αναφέρουν πως ανάμεσα στους υποψηφίους να αντικαταστήσουν τον βέλγο τερματοφύλακα είναι και ο Δανός Κάσπερ Σμάιχελ της Λέστερ. Σε ό,τι αφορά τον Κέιλορ Νάβας, θα παραμείνει στη Ρεάλ, καθώς ο Λοπετέγκι θεωρεί πως θα είναι δύο ιδιαίτερα αξιόπιστες λύσεις για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Επιστροφή στην Τσέλσι. Τα βρετανικά και ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του Ντανιέλε Ρουγκάνι. Η μεταγραφή του 23χρονου αμυντικού θα αγγίξει τα 50 εκατ. ευρω και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτή η συμφωνία θα βοηθήσει όταν αρχίσουν οι συζητήσεις για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, που είναι επιθυμία του Σάρι.

Διαρκείας και φανέλες

Η «Corriere dello Sport» υποστήριξε μάλιστα ότι ο Ρόμαν Αμπραμόβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία για να συζητήσει αυτά τα θέματα με τους εκπροσώπους της Γιουβέντους, ενώ η συμφωνία και για τους δύο παίκτες μπορεί να φτάσει τα 100 εκατ. ευρώ. Η ιταλική ομάδα πάντως έχει αρχίσει να κάνει ήδη απόσβεση των χρημάτων που έδωσε στη Ρεάλ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Οπως ανακοινώθηκε χθες, και παρά την αύξηση στην τιμή, τα 29.300 εισιτήρια διαρκείας «εξαφανίστηκαν» και στο ταμείο της Γιουβέντους μπήκαν 33 εκατ. ευρώ. Στο μεταξύ, στη Γηραιά Κυρία παρακολουθούν και την υπόθεση Ματέο Νταρμιάν. Ο 28χρονος ιταλός αμυντικός φαίνεται πως δεν είναι στα πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πάντως πιστεύει πως μπορεί να του δώσει λύσεις και περιμένει την απόφαση του Πορτογάλου, καθώς τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ενδέχεται να του δώσει άλλη μία ευκαιρία.

Mένει Μόναχο ο Χάμες

Ο προπονητής της Μπάγερν Νίκο Κόβατς ξεκαθάρισε ότι ο Χάμες Ροδρίγες θα μείνει ακόμα μία χρονιά στο Μόναχο. Επίσης, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, η Μπάγερν θέλει να αποκτήσει από φέτος τον Μπένζαμιν Παβάρ (υπάρχει συμφωνία με τη Στουτγάρδη, αλλά για την περίοδο 2019-2020).