Στην Αυστραλία βρήκε τελικά ομάδα ο Γιουσέιν Μπολτ! Ο θρυλικός Τζαμαϊκανός, που πριν από δύο χρόνια αποσύρθηκε από τους στίβους με οκτώ Ολυμπιακά μετάλλια και ανεπανάληπτα παγκόσμια ρεκόρ, θέλει να κάνει ποδοσφαιρική καριέρα και μετά από δοκιμές σε Ντόρτμουντ, Σαντάουνς (Νότια Αφρική) και Στρόμγκοντσετ (Νορβηγία), ελπίζει τώρα πως θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Telegraph», ο Τζαμαϊκανός έχει στα χέρια του πρόταση από την ομάδα της Αυστραλίας και την οποία εξετάζει πολύ σοβαρά. Προπονητής της ομάδας είναι ο 55χρονος Άγγλος, Μάικ Μούλβεϊ, και ο παίκτης με την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία ο 52 φορές διεθνής με την Νέα Ζηλανδία μέσος Mάικλ ΜακΓκλίντσεϊ. Μάλιστα αποτελεί κι αυτός καλοκαιρινή μεταγραφή της Central Coast Mariners όπως και ο Ελληνας ομογενής, Τζόναθαν Ασπροποταμίτης!

Ο 22χρονος, γεννημένος στο Σίδνεϊ και ύψους 1,88 στόπερ, έχει και ελληνική υπηκοότητα, ενώ μετράει και 4 συμμετοχές (1 γκολ) με την U23 της Αυστραλίας! Ο Ασπροποταμίτης αποκτήθηκε από την Γουέστερν Σίδνεϊ πριν από λίγες ημέρες, αντί δύο εκατ. δολαρίων, και αναμένεται να είναι συμπαίκτης του διάσημου Ολυμπιονίκη.