Ο Ζινεντίν Ζιντάν ήταν από τους τελευταίους που έδωσαν συγχαρητήρια στην Εθνική Γαλλίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και αυτό έγινε μόλις χθες το απόγευμα μέσω των social media με μια φωτογραφία από την απονομή και τις λέξεις «γαλλική ομάδα». Φυσικά η «εξαφάνισή» του τις πρώτες ώρες του θριάμβου είχε γίνει θέμα συζήτησης και φυσικά αρνητικών σχολίων…

Λαχτάρα

Ο Λιονέλ Σαλμπονιέ, τρίτος τερματοφύλακας στην ομάδα τού 1998, αποκάλυψε ότι την επομένη της νίκης επί της Βραζιλίας ανακάλυψαν ότι είχε χαθεί το τρόπαιο και μάλιστα το αυθεντικό! Προς στιγμήν επικράτησε πανικός, ωστόσο αργότερα έμαθαν ότι κάποιος χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν το αυθεντικό το έκρυψε για να κάνει αστείο! Η λαχτάρα πάντως ήταν μεγάλη.

Στα χνάρια

του Ρονάλντο

Στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Costa Navarino βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Νίκλας Χουλτ, με τον άσο της ΑΕΚ να περνά εκεί κάποιες χαλαρές στιγμές. Ακολουθώντας έτσι τα… χνάρια του Κριστιάνο Ρονάλντο, που βρέθηκε στο ίδιο θέρετρο την προηγούμενη εβδομάδα. Κλείνοντας μάλιστα εκεί, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, και τη συμφωνία για τη μετακίνησή του στη Γιουβέντους.

1.000+ με

το «καλημέρα»

Η ΑΕΚ παρουσίασε προ ημερών τις νέες εμφανίσεις της και φάνηκε πως το «γκελ» στον κόσμο της ήταν ιδιαίτερα θετικό. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ενωσης ήδη έχουν πωληθεί περισσότερες από 1.000 εμφανίσεις, με την μπλε να έχει την… τιμητική της. Πρόκειται άλλωστε για μια εμφάνιση που είχε πάρα πολλά χρόνια να χρησιμοποιήσει η Ενωση, γι’ αυτό και ο κόσμος της ΑΕΚ έδειξε να την προτιμά.

Από την transfer list στην black list

Τον Ιούνιο του 2016 τα ιταλικά ΜΜΕ τον χαρακτήρισαν «νέο Τοροσίδη», επειδή είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον των Σαμπντόρια, Ουντινέζε και Εμπολι. Εναν χρόνο μετά εμφανιζόταν ως υποψήφιος για μία θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Εντέλει όμως ο Γιώργος Μύγας παρέμεινε στο Αγρίνιο με πτωτική πορεία και εν έτει 2018 έμελλε να ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν. Εναν χρόνο προτού λήξει το συμβόλαιό του περιθωριοποιείται από τους Αγρινιώτες. Ο 24χρονος δεξιός μπακ – άλλοτε διεθνής με την Εθνική Ελπίδων – βρέθηκε ξαφνικά από την transfer list (με την προοπτική εσόδων για την ΠΑΕ) στην black list…

Πέρα δε από τον Μύγα ενημερώθηκε ότι τίθεται εκτός πλάνων και ο Μπάουκε Κλέσιο. Η «σαΐτα» από τη Μοζαμβίκη που βλέπει όμως σαν… κουμπότρυπα την εστία. Απιαστος στην έκρηξη, αναποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια. Με την ταυτόχρονη πάντως περιθωριοποίηση των Κλέσιο (winger) και Μύγα (μπακ) προκύπτει κενό στη δεξιά πτέρυγα για τον Παναιτωλικό. Οπότε ο Τραϊανός Δέλλας προφανώς θα περιμένει ενίσχυση.

Τα περίμενε αλλιώς

Ούτε τον χαφ ούτε τον επιθετικό. Αν μπορούσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου χθες κιόλας θα υπέγραφε δεύτερο αριστερό μπακ. Αλλά… δεν. Εχει ευθύνη βεβαίως, μιας και ο ίδιος επέτρεψε την επέκταση δανεισμού του Γιαννούλη. Πιθανόν όμως να τα περίμενε λιγάκι διαφορετικά τα πράγματα.