«Είμαι καλά, είμαι έτοιμος να παίξω»: με αυτή τη φράση απευθύνθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και το τεχνικό επιτελείο του, όπως φαίνεται από το βίντεο που δημοσίευσε η Γιουβέντους στην ιστοσελίδα της. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιάστηκε από τη Γηραιά Κυρία και ο Πορτογάλος σταρ συναντήθηκε με τον προπονητή και τους νέους συμπαίκτες του, με τους οποίους είχε αγκαλιές και χαμόγελα, ιδιαίτερα με τους Πιάνιτς και Κιελίνι.

«Ηταν μία εύκολη απόφαση. Η Γιουβέντους είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο», ήταν τα πρώτα λόγια του Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Στην Ρεάλ γράψαμε ιστορία, πήραμε τα πάντα, αλλά τώρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Ευχαριστώ την Ρεάλ για όσα μου πρόσφερε. Δεν έχω να αποδείξω κάτι. Όλοι ξέρετε τι έχω κάνει. Εμένα μου αρέσουν τα στοιχήματα, όπως έγινε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Ρεάλ Μαδρίτης. Ελπίζω να είμαι τυχερός και όλα θα πάνε καλά», σημείωσε.

Θυμήθηκε και το χειροκρότημα των οπαδών της Γιουβέντους στο γκολ που σημείωσε με ψαλιδάκι στον αγώνα του Τορίνο: «Το χειροκρότημα από τον κόσμο της Γιουβέντους στο γκολ που πέτυχα με ψαλιδάκι ήταν ιδιαίτερη στιγμή. Ένα επιπλέον κίνητρο για να ξεκινήσω καλά στην ομάδα. Τους ευχαριστώ. Εγώ θέλω να δώσω απαντήσεις εντός γηπέδου»

Αναφέρθηκε και στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ: «Όλοι θέλουμε το Champions League. Όπως είπε ο πρόεδρος δεν είναι μία εμμονή, αλλά ένα στοίχημα για εμάς. Γενικά θέλω να κατακτήσουμε όλες τις πιθανές κούπες. Το Champions League είναι πολύ δύσκολη διοργάνωση, ελπίζω να βοηθήσω. Η Γιουβέντους έφτασε σε δύο τελικούς τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι όμως εμμονή για εμάς»

Σε ερώτηση για το αν είχε αποφασίσει τη μεταγραφή του στους «μπιανκονέρι» πριν τον τελικό τους Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Λίβερπουλ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε : «Δεν το είχα αποφασίσει να έρθω την ημέρα του τελικού. Δεν το είχα στον νου μου τον Μάιο. Είμαι καλά πνευματικά, σωματικά και ψυχικά. Εγώ επέλεξα να έρθω εδώ. Είναι σπουδαία στιγμή στην καριέρα μου γιατί είμαι 33 ετών και όχι 23»