Ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι από προχτές ο αντικαταστάτης του Αντόνιο Κόντε στην Τσέλσι, ωστόσο η θητεία του στην Πρέμιερ Λιγκ δεν άρχισε με τον καλύτερο τρόπο. Ο Σάρι υποδέχτηκε το πρωί του Σαββάτου τον Ζορζίνιο που αποκτήθηκε από την πρώην ομάδα του τη Νάπολι, και λίγες ώρες αργότερα άρχισε ο προβληματισμός.

Ο Εντέν Αζάρ μετά το τέλος του μικρού τελικού στην Αγία Πετρούπολη άνοιξε ουσιαστικά την πόρτα για την έξοδό του από την Τσέλσι. Κατεύθυνση; Η Μαδρίτη και η Ρεάλ, η οποία φέρεται πως προσφέρει 220 εκατ. ευρώ για να τον φέρει στο Μπερναμπέου.

«Υστερα από έξι υπέροχες σεζόν στην Τσέλσι ήρθε η ώρα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό», είπε ο βέλγος μέσος. «Σίγουρα, έπειτα από αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο μπορώ να αποφασίσω αν θέλω να μείνω ή να φύγω από το Λονδίνο, όμως, ο πρώτος λόγος ανήκει στην Τσέλσι. Εσείς γνωρίζετε ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός», πρόσθεσε.

Ακολούθησε και το δεύτερο «χτύπημα». Ο Τιμπό Κουρτουά είναι πρόθυμος να ακολουθήσει τον Αζάρ στη Ρεάλ και τόνισε πως το μέλλον του στην ομάδα του Λονδίνου δεν είναι σίγουρο.

Αρχίζει όπως φαίνεται ένα νέο μεταγραφικό σίριαλ τη στιγμή που η υπόθεση Κριστιάνο Ρονάλντο φτάνει και επίσημα στους τίτλους τέλους. Ο πορτογάλος άσος, που έχει συμφωνήσει με τη Γιουβέντους για τετραετές συμβόλαιο, έφτασε χτες στο Τορίνο και σήμερα αναμένεται να γίνει η επίσημη παρουσίαση.