Δίχως νικητή (0-0) ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ με την ΑΕΚ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ράντομ της Πολωνίας.

Ήταν το δεύτερο – και τελευταίο – φιλικό για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη επί πολωνικού εδάφους, στο οποίο οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα καθώς είχε προηγηθεί η ήττα 1-0 σε εκείνο με τη Μίετς Λέγκνιτσα.

Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος ανήκει στην Κυπελλούχο Κύπρου, με τον Τρισκίφτσκι στο 41′ να τραντάζει από κοντά το οριζόντιο δοκάρι του Μπάρκα μετά από πάσα του Γιάννου, με την «Ένωση» να απειλεί στο 44′ με κεφαλιά του Σιμόες. Στην επανάληψη, οι «κιτρινόμαυροι» απείλησαν στο 67′, αλλά ο Λόπες δεν μπόρεσε από καλή θέση να βρει εστία.

Ο Έρικ Μοράν έγινε αναγκαστική αλλαγή με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί αύριο. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που χθες αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις, δεν αγωνίστηκε στο φιλικό για προληπτικούς λόγους και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο έτερος τραυματίας, ο Χρήστος Αλμπάνης.

ΑΕΚ: Μπάρκας (62′ Τσιντώτας), Μπακάκης (79′ Μπότος), Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς (62′ Οικονόμου), Χουλτ (62′ Λόπες), Σιμόες (71′ Γιαννούτσος), Μοράν (25′ Γαλανόπουλος), Μπακασέτας (62′ Κλωναρίδης), Λιβάγια (62′ Γκάλο), Μάνταλος (79′ Γιούσης), Γιακουμάκης (71′ Αϊντάρεβιτς)

AΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Μαρτίνεζ, Τρουγιόλς (79′ Ρούσιας), Μόισοφ (46′ Αναστασίου), Καταλά (79′ Μπόλιεβιτς), Λαρένα (70′ Λαμπάν), Χέφελ, Ακοράν (70′ Αναστασίου), Τρισκόφτσκι (70′ Τομάς), Σανσινένα (46′ Νάτσο), Τετέ, Γιάννου (79′ Τρύφωνος).

Ουζουνίδης: «Περίμενα περισσότερα πράγματα»

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης, ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού NOVASports: «Δεν είδα πολλά διαφορετικά πράγματα, περίμενα περισσότερα, αλλά μην ξεχνάμε ότι ο αντίπαλος ήταν πολύ πιο φρέσκος από εμάς.

Σε αυτή την περίοδο όποιος είναι πιο ξεκούραστος έχει το πλεονέκτημα. Κάναμε αυτά που θέλαμε, δώσαμε το χρόνο που θέλαμε σε μερικούς παίκτες, είχαμε μερικά προβληματάκια, περιμένω καλύτερα πράγματα. Είναι πολύ νωρίς για εμάς, δώσαμε μεγάλη έμφαση στη φυσική κατάσταση αλλά χρειαζόμαστε βελτίωση στο τεχνικό κομμάτι.

Αυτό θα λυθεί γιατί έχουμε ποιοτικούς παίκτες και θα βγάλουμε καλύτερα πράγματα στο γήπεδο. Θέλουμε δουλειά για να πιέσουμε μπροστά, το επιθετικό κομμάτι θέλει φρεσκάδα και καθαρό μυαλό. Κάναμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε».