Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ αναμένεται στην Αθήνα ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει, πάντως, οριστικά και αμετάκλητα με την κατάθεση από πλευράς Pan Asia των 20 εκατ. ευρώ στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στις 6 Ιουλίου.

Ο Ταϊλανδός και οι συνεργάτες του έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους από τη στιγμή θα πάρουν –αν και εφόσον –στα χέρια τους την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τα προβλήματα εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο, με τελευταία αυτά των Εκι Γκονζάλες και Λαουτάρο Ρινάλντι. Μάλιστα, ο τελευταίος δεν έμεινε μόνο στις… απειλές, αλλά κατέθεσε προσφυγή με την οποία ζητεί την καταβολή 820.000 ευρώ για οφειλόμενα από την παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

Η υπόθεση μάλιστα αναμένεται να εκδικαστεί την ερχόμενη Δευτέρα στην ΕΠΟ, με τους Πράσινους να έχουν κάνει ήδη μια επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για διακανονισμό, ωστόσο ο Ρινάλντι ζητεί αρκετά χρήματα ως προκαταβολή και η απόσταση είναι πολύ μεγάλη.

Και Μολέδο στη λίστα

Εκτός του Ρινάλντι και του Εκι, θέμα έχει παρουσιαστεί πλέον και με τον Ροντρίγκο Μολέδο. Ο Βραζιλιάνος έδωσε διορία στον Παναθηναϊκό λίγες ημέρες προκειμένου να απαντήσει σε πρόταση διακανονισμού για οφειλή 200.000 ευρώ, που αφορά την Εφορία, ωστόσο από τον Παναθηναϊκό δεν πήρε καμία απάντηση. Είναι προφανές πια ότι οι άνθρωποι του Τριφυλλιού περιμένουν την άφιξη του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ προκειμένου να δώσει οικονομική ανάσα και να λύσει όλα τα ανοιχτά θέματα ώστε να ξεμπερδεύει ο σύλλογος με παλιές αμαρτίες.

Στο χέρι του Παϊρότζ βρίσκεται και η τελευταία ελπίδα για την απόκτηση του Εργκους Κάτσε από τον Παναθηναϊκό. Το θέμα του αλβανού μέσου οδεύει προς ναυάγιο, αφού στον Παναθηναϊκό δεν δείχνουν διατεθειμένοι να πληρώσουν όλο το ποσό του συμβολαίου του, όπως ζητεί ο ΠΑΟΚ. Εκτός αν ο Ταϊλανδός και οι συνεργάτες του βάλουν εκείνοι τα χρήματα και ο Παναθηναϊκός αποκτήσει τον Κάτσε, κάτι πάντως που πρέπει να γίνει έως τις 30 Ιουνίου, που οι Πράσινοι θα έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν δανεικό παίκτη.