Την ώρα που ο νεαρός Βραζιλιάνος Λέο Ζαμπά έβαζε την υπογραφή του στο πενταετές συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Σαββίδης αποκάλυπτε στα social media ότι ο παίκτης θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 98.

Ο 20χρονος επιθετικός αποτελεί ένα από τα νέα ταλέντα στη χώρα του και ο ΠΑΟΚ κάνει επένδυση όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και οικονομικά, καθώς έπειτα από λίγα χρόνια είναι πολύ πιθανό ο παίκτης να έχει αποκτήσει υπεραξία. Στο μεταξύ, η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί σήμερα για το Χορστ της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των κυπελλούχων Ελλάδας.

Εκεί δεν θα ταξιδέψει ο Δημήτρης Χατζηισαΐας καθώς αποφασίστηκε –έπειτα από τετ α τετ που είχε με τον προπονητή του Ραζβάν Λουτσέσκου –να παραμείνει στην Ελλάδα προκειμένου να βρουν ομάδα για να πάει και πάλι ως δανεικός. Σε αυτό συμφώνησαν οι δύο άνδρες, με τον έλληνα στόπερ να ακολουθεί ανάλογο μονοπάτι με το περσινό όταν έπαιξε στον Ατρόμητο. Μάλιστα αυτός είναι ο στόχος και φέτος, να βρει ομάδα στην οποία θα έχει ρόλο και θα παίρνει χρόνο συμμετοχής όπως ακριβώς συνέβη στην ομάδα του Περιστερίου.

Στο μεταξύ, η έλευση του Λέο Ζαμπά ουσιαστικά προαναγγέλλει την αναχώρηση του Τζάλμα Κάμπος ο οποίος αναμένεται τελικά να πωληθεί από τον ΠΑΟΚ. Η τουρκική Αλάνιασπορ προσφέρει ένα εξαιρετικό τριετές συμβόλαιο στον ανγκολέζο εξτρέμ με αποδοχές 1.000.000 ευρώ τον χρόνο!

Ετσι κι αλλιώς το συμβόλαιό του στον Δικέφαλο λήγει του χρόνου και με δεδομένη και την επιστροφή των Ουάρντα και Ενρίκε, ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην πώληση βάζοντας και περίπου 800.000 ευρώ στα ταμεία του.