Στις 6 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως αποφασίστηκε στο ΔΣ της Πέμπτης. Την ημέρα εκείνη θα προκηρυχθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέχρι 20 εκατομμύρια ευρώ, με την τρέχουσα ΑΜΚ να κλείνει τυπικά αφού το διοικητικό συμβούλιο πιστοποίησε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος κατέβαλε 1.858 εκατομμύρια ευρώ από τα πέντε εκατομμύρια του συνολικού ποσού της.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «To ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που συνεδρίασε σήμερα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου του μεγαλύτερου παράγοντα του Ελληνικού αθλητισμού. Επίσης αποφάσισε: Tην σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ στις 6 Ιουλίου και ώρα 14.00 με θέματα: A. Aύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέχρι 20εκ.ευρώ, Β.Ε κλογή νέου Διοικητικού συμβουλίου, Γ. Έγκριση συμβάσεων

Επίσης, πιστοποίηθηκε η μερική καταβολή της τρέχουσας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου για ποσό 1.858.611 ευρώ, το οποίο καλύφθηκε από τον μέτοχο Ιωάννη Αλαφούζο. Αντικαταστάθηκε ως εκπρόσωπος του ερασιτέχνη στο ΔΣ ο Νίκος Πλυτάς από τον Παναγιώτη Μπόμη, τον οποίο το ΔΣ καλωσορίζει στον Παναθηναϊκό. Ορίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ στην επικείμενη Γενική συνέλευση της ΕΠΟ».