Στη γωνία δεξιά του πάνελ (λόγω της διασταύρωσης των ζευγαριών έγινε έτσι η τοποθέτηση) σχεδόν δεν χώραγε ο Προμηθέας, με τον Νίκο Γκίκα να είναι ουσιαστικά εκτός τραπεζιού. Και όμως, γενικότερα τόσο ο έμπειρος παίκτης όσο και ο προπονητής του Μάκης Γιατράς ήταν σαν να επρόκειτο για τους βασικούς καλεσμένους. Ολοι έσταζαν μέλι για την ομάδα του Προμηθέα.

«Εχει κερδίσει τον σεβασμό όλων. Μια ομάδα που λειτουργεί από τη διοίκηση μέχρι τον κόσμο της πάρα πολύ ωραία και σωστά. Χρειάζονται τέτοιες ομάδες στο ελληνικό μπάσκετ, και μάλιστα ρίχνει και μεγάλο βάρος στην παραγωγική διαδικασία έχοντας πολύ καλά τμήματα υποδομών» τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενώ τα εύσημα έδωσαν επίσης ο Τσάβι Πασκουάλ («Ο Προμηθέας Πάτρας είναι εδώ επειδή το αξίζει. Εχουν δημιουργήσει μια ομάδα πολύ έξυπνη, που γίνεται καλύτερη κάθε μέρα που περνάει με πολύ σοβαρή δουλειά») με τον Ηλία Παπαθεοδώρου («Είναι μια πάρα πολύ ωραία εικόνα αυτή που δημιουργεί και περνάει προς τα έξω ο Προμηθέας. Μέσα από το μεράκι και τον ενθουσιασμό, την τεχνογνωσία, δημιουργείται μια ομάδα που μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη του πρωταθλήματος»).

Λογικό ήταν ο κόουτς της ομάδας Μάκης Γιατράς να είναι ενθουσιασμένος:

«Είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα που κάθομαι δίπλα σε προπονητές που είναι κορυφαίοι όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την Ευρώπη. Θέλουμε να χαρούμε τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και να πάρουμε ό,τι μας αξίζει στο γήπεδο», ενώ ο Νίκος Γκίκας προσέθετε: «Οταν ξεκίνησε η σεζόν, κανείς δεν πίστευε ότι θα βρισκόμαστε εδώ. Βγήκαμε τρίτοι σε ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είναι κάτι που το κρατάμε όλοι μέσα μας, σαν εχέγγυο για τη συνέχεια».