Ο Πόντους Βέρνμπλουμ παραμένει ο διακαής πόθος για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που τον ονειρεύεται για να δέσει σε μεγάλο βαθμό τη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου. Ο σουηδός μέσος όμως είναι από τα πιο καυτά ονόματα αυτή τη στιγμή ως free agent και οι προτάσεις που έχουν φτάσει στον ατζέντη του είναι αρκετές.

Οι λόγοι για τους οποίους έφυγε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν προσωπικοί και είναι δεδομένο ότι και στον επόμενο σταθμό της πλούσιας καριέρας του θα παίξει ρόλο και η θέληση της οικογένειας. Αν πάντως θέλει μια χώρα όπου θα έχει την ηρεμία του, αλλά και ποιότητα ζωής και μια πόλη όπου θα μπορεί να ζει άνετα και οικογενειακά, τότε η Ελλάδα και η Θεσσαλονίκη είναι ιδανικές, ενώ αρκεί να κάνει ένα τηλέφωνο στον Μάρκους Μπεργκ που είναι γνωστό ότι αν δεν υπήρχαν τα οικονομικά θέματα ίσως θα ήταν ακόμα στην αγαπημένη του Ελλάδα.

Ο σουηδός χαφ έχει προτάσεις σχεδόν από όλες τις… ηπείρους (και από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ΗΠΑ και Τουρκία και Σουηδία).

Ο Βέρνμπλουμ είναι η πρώτη επιλογή του ρουμάνου τεχνικού, που βλέπει σε αυτόν ακριβώς αυτό που θέλει, έναν κλασικό κεντρικό χαφ με ηγετικό ρόλο, ιδιαίτερα δυναμικό, με καλά τρεξίματα αλλά και γκολ. Φαίνεται να δένει μάλιστα ιδανικά με τον Μαουρίτσιο.

Σε δίκη Σαββίδης – Μίχελς!

Δικαστήριο περιμένει τον Ιβάν Σαββίδη και τον Λούμπος Μίχελς! Οι δύο άνδρες παραπέμφθηκαν σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης αναφορικά με τα γεγονότα στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Οπου θυμίζουμε ο πρώτος μπήκε οπλοφορώντας στο γήπεδο ενώ ο δεύτερος έκανε επίθεση στον διαιτητή του αγώνα, Κομίνη, στον οποίο μάλιστα είπε: «Τελείωσες». Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το 10.gr, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε επαφή με τον Ραμόν Πλάνες για να αναλάβει τεχνικός διευθυντής της ομάδας, με τον Λούμπος Μίχελς να πηγαίνει σε άλλο πόστο.

Στο μεταξύ, η Μπεσίκτας φέρεται ότι επιμένει για την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα και είναι διατεθειμένη να δώσει όχι μόνο χρήματα αλλά και παίκτες (ο Ζερμέν Λενς και ο Βάγκνερ Λοβ είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών), ο ΠΑΟΚ όμως δεν φαίνεται να το συζητάει.