Επιβίωσε στην πρώτη κατηγορία η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, που πήρε τη νίκη χθες στο Αιγίνιο επί της Νίκης (3-1), εξασφαλίζοντας την παραμονή και ρίχνοντας παράλληλα την ομάδα της Πιερίας στην Α2. Αυτό που πέτυχαν ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος και οι παίκτες του είναι άθλος, καθώς σε μια ακόμα τραγική -διοικητικά –για τον Ερασιτέχνη χρονιά κατάφεραν με ντεμαράζ στις τελευταίες αγωνιστικές (5 νίκες σε 7 αγώνες) να μπουν στα πλέι άουτ με τη μικρότερη δυνατή διαφορά και έτσι έσωσαν την παρτίδα έστω και στο «και πέντε».

Σημαντική και η προσφορά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που πρόσφερε τα συμβόλαια δύο ξένων στον δεύτερο γύρο στην ομάδα ενισχύοντάς την. Ομως οι Πράσινοι, που θυμίζουμε ότι άλλη μία φορά έχουν σωθεί τα τελευταία χρόνια στα πλέι άουτ και άλλη μία έχουν πέσει βαθμολογικά και κρατήθηκαν στην κατηγορία επειδή έπεσε για εξωαγωνιστικούς λόγους ο Ηρακλής, πρέπει να βρουν λύσεις για ένα πιο ευοίωνο μέλλον, καθώς θυμίζουμε ότι φέτος έγινε αγώνας για να μπορέσει να κατέβει η ομάδα στην Α1!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ψάχνουν το 2-0 απόψε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Volleyleague, φιλοξενώντας εκ νέου την Κηφισιά (17.00, ΕΡΤ2) και τον Φοίνικα Σύρου (19.00, ΕΡΤ.gr) αντίστοιχα.