Οι γίγαντες της Premier League και της Serie A, φέρονται να έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Δημοσιεύματα σε Αγγλία και Ιταλία αναφέρονται σήμερα στο ενδιαφέρον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αρσεναλ, Γιουβέντους και Μίλαν για τον Ελληνα αμυντικό της Ντόρτμουντ. Από χθες η RevierSport κατέγραψε την «αγωνία της Ντόρτμουντ για τον Sokrartis», επειδή αρνείται να υπογράψει παράταση του συμβολαίου του, που ολοκληρώνεται το 2019.

«Ο Σωκράτης συνδέεται αυτήν την εβδομάδα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ, ενώ η Γιουβέντους παρακολουθεί από κοντά την κατάσταση. Πάντως εάν ο αμυντικός πιέσει να φύγει, ο επικεφαλής της Ντόρτμουντ, Μίκαελ Τσορκ θα απαιτήσει 20 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει», σημειώνει η ιστοσελίδα tribalfootbal.

Σύμφωνα με την Tuttosport, στον αθλητικό διευθυντή της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι προσφέρθηκε ο Sokratis από διάφορους μάνατζερ.

«Ο διεθνής Ελληνας δεν είναι ξένος προς τους «ροσονέρι», έχοντας παίξει επτά φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν 2010-11. Ωστόσο, δεν κατάφερε να εκτοπίσει τους Αλεσάνταρο Νέστα και Τιάγκο Σίλβα και συνέχισε στην Βέρντερ Βρέμης, πριν μετακομίσει στην Ντόρτμουντ το καλοκαίρι του 2013», αναφέρει η εφημερίδα, υπογραμμίζοντας ότι το συμβόλαιό του με την Ντόρτμουντ λήγει τον επόμενο χρόνο, αλλά είναι έτοιμος να φύγει από την γερμανική ομάδα μόλις τελειώσει η σεζόν.

«Όμως η Μίλαν δεν θα ήταν σε θέση να «αντέξει» τα 15 εκατ ευρώ, τα οποία θα απαιτήσει τουλάχιστον η Ντόρμουντ», συμπληρώνει χαρακτηριστικά.