Επίθεση σε όλα τα μέτωπα εξαπέλυσε χθες η ΑΕΚ, με την Ενωση αρχικά να εκδίδει ανακοίνωση καταγγέλλοντας την κρατική τηλεόραση για μεροληπτική στάση υπέρ του ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε υπόμνημα στον δικαστή Σκουτέρη, ζητώντας άμεση απόφαση σχετικά με την έφεση της ομάδας της Θεσσαλονίκης και προτρέποντάς τον παράλληλα να λάβει υπόψη του όλα όσα αιτήθηκαν οι Ασπρόμαυροι.

Η έντονη ενόχληση της ΑΕΚ σε σχέση με την ΕΡΤ προέκυψε έπειτα από τις δηλώσεις που έκαναν στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» οι Κυριάκος Κυριάκος και Παντελής Κωνσταντινίδης. Η Ενωση θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο παρουσιάστηκε μόνο η μία εκδοχή σε αυτήν την τόσο σημαντική υπόθεση, με την ίδια να μην έχει τη δυνατότητα απάντησης. Κατηγορώντας την κρατική τηλεόραση για μετατροπή μιας ιστορικής εκπομπής σε τηλεδίκη, με μονομερή εξέταση μαρτύρων.

Η θέση της ΕΡΤ επί του ζητήματος ήταν πως η ΑΕΚ ενημερώθηκε για τις εν λόγω τοποθετήσεις και θα μπορούσε να παρέμβει, με την Ενωση να αντικρούει το παραπάνω επιχείρημα επικαλούμενη την ακαταλληλότητα της ώρας εξαιτίας του αγώνα με τον Πλατανιά και του ταξιδιού της επιστροφής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση της ΑΕΚ κοινοποιήθηκε και στον αρμόδιο υπουργό Νίκο Παππά, με τους Κιτρινόμαυρους να υπογραμμίζουν πως από εδώ και στο εξής επιφυλάσσονται για τη στάση που θα κρατήσουν απέναντι στην κρατική τηλεόραση.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το μοναδικό μέτωπο που απασχόλησε την ΑΕΚ. Χθες το μεσημέρι οι άνθρωποι της Ενωσης κατέθεσαν στον Δημήτρη Σκουτέρη το υπόμνημά τους για τη γνωστή υπόθεση της Τούμπας, εξαπολύοντας επίθεση εναντίον του ΠΑΟΚ, τον οποίο κατηγόρησαν για φτηνά επικοινωνιακά παιχνίδια. Προκαλώντας μάλιστα τον δικαστή να λάβει υπόψη του το βίντεο από τα αποδυτήρια, αλλά και να καλέσει τον διαιτητή Κομίνη να καταθέσει! Ωστε να μην υπάρχει το παραμικρό επιχείρημα από μεριάς ΠΑΟΚ περί «θολής» διαδικασίας και παράλληλα η απόφαση να βγει το συντομότερο. Με το τελευταίο στοιχείο να μεταφέρεται ξεκάθαρα προς τον Σκουτέρη, στο υπόμνημα των 50 σελίδων που κατέθεσε ο Δικέφαλος.

Ο Λάζαρος

Εξελίξεις με την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου αναμένεται να έχουμε τις επόμενες μέρες, καθώς ο διεθνής άσος θα έχει νέα συνάντηση με τη διοίκηση, με θέμα συζήτησης την ανανέωση του συμβολαίου του. Η πλευρά του παίκτη επιθυμεί αύξηση αποδοχών και νέα συμφωνία τουλάχιστον διετούς διάρκειας, θεωρώντας πως έχει εξαργυρώσει με τις εμφανίσεις του τα παραπάνω. Αντίστοιχες συμφωνίες έγιναν και με άλλους παίκτες, όπως για παράδειγμα με τον Τσιγκρίνσκι.

Από την άλλη μεριά, η Ενωση φαίνεται πως πρότεινε στον Χριστοδουλόπουλο να τηρήσει το συμβόλαιο που υπέγραψε πριν από δύο χρόνια και προβλέπει συνεργασία με την ΑΕΚ για ακόμα μία σεζόν, με συγκεκριμένες απολαβές. Το όλο ζήτημα προς το παρόν δείχνει ανοικτό και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει σε νέο ραντεβού των δύο πλευρών.