Με ήττα ξεκίνησε η ανανεωμένη Εθνική ομάδα την προετοιμασία της ενόψει του νεοσύστατου UEFA Nations League. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ με 1-0 από την Ελβετία. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Μπλερίμ Τζεμάιλι στο 59′. Επόμενο τεστ για την ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε την ερχόμενη Τρίτη (27/3) με αντίπαλο την Αίγυπτο στην Ελβετία.

Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό και δημιουργήθηκαν καλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Στο 12′ η Ελλάδα έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Φορτούνης δεν εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών της Ελβετίας και το σουτ που επιχείρησε κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στο 41′ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ, αλλά η προσπάθεια του Εμπολό σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο β’ μέρος η Ελβετία συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και μάλιστα κατάφερε η πίεση να αποδώσει καρπούς. Στο 59′ σε ωραία αντεπίθεση ο Σεφέροβιτς έβγαλε τη σέντρα και με υπέροχο τρόπο ο Τζεμάιλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 1-0. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και η Ελλάδα ηττήθηκε στο πρώτο φιλικό της.

Διαιτητής: Μίγκελ (Πορτογαλία)

Κάρτες: Παπασταθόπουλος

Ελλάδα(Σκίμπε): Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρέτσος, Ζέκα, Σάμαρης, Δώνης, Φορτούνης, Μπακασέτας, Μήτρογλου

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μπακάκης, Χριστοδουλόπουλος, Κουρμπέλης, Κουλούρης, Πέλκας, Σταφυλίδης

Ελβετία (Πέτκοβιτς): Ζόμερ, Λιχτστάινερ, Σερ, Ακαντζί, Ροντρίγκες, Φρίουλερ, Μπεχράμι, Τσάκα, Τζεμάιλι, Εμπολό, Σεφέροβιτς

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Γκαβράνοβιτς, Λανγκ, Ζούμπερ, Φερνάντες, Ομπερλίν