Ο Ράφα Ναδάλ ανεβάζει στροφές και θα είναι έτοιμος για να επιστρέψει στα γήπεδα του τένις τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο. Σύμφωνα με την επίσημη λίστα αποδοχής του συγκεκριμένου τουρνουά, ο Ισπανός σούπερ σταρ θα αγωνιστεί στη συγκεκριμένη διοργάνωση, για να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Ο Ναδάλ θα επιστρέψει έτσι στους αγώνες μετά από δυόμισι μήνες απουσίας, λόγω τραυματισμού. Το «Monte-Carlo Masters» θα είναι το πρώτο μεγάλο ραντεβού της χωμάτινης σεζόν και θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 22 Απριλίου.

Να σημειωθεί πως ο Ναδάλ είχε αποφασίσει ν’ αποσυρθεί, τελευταία στιγμή, από το τουρνουά του Ακαπούλκο. Ο Ισπανός σούπερ σταρ ένιωσε στην προπόνηση ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι, εκεί όπου τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του Australian Open, και οι γιατροί δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου κόντρα στον Φελιθιάνο Λόπεθ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ισπανός πρωταθλητής έχει απουσιάσει από οκτώ τουρνουά και συγκεκριμένα από τους αγώνες στη Βασιλεία, το Παρίσι, το Λονδίνο, το Μπρίσμπεν, τη Μελβούρνη, το Ιντιαν Γουέλς και το Μαϊάμι.