Με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Τετάρτη (21/3 18:30) τη Ντιναμό Κρασνοντάρ, στον ημιτελικό αγώνα-ρεβάνς. Η πρωταθλήτρια και Κυπελλούχος Ελλάδας βρίσκεται από τη Δευτέρα στη ρωσική πόλη και η προετοιμασία της ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα.

Την αποστολή αποτελούν οι Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου και Έλενα Μιλεντίγεβιτς. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μαρία Νομικού και Κατερίνα Ζακχαίου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, δήλωσε ενόψει της σπουδαίας συνάντησης ότι «μετά το πρώτο παιχνίδι είχαμε την ευκαιρία να ανανεωθούμε, να κάνουμε καλές προπονήσεις και να ξεκουράσουμε κάποιες παίκτριες. Η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση για να παίξει ένα ακόμα καλό εκτός έδρας παιχνίδι. Όλες οι παίκτριες που ήταν διαθέσιμες στο προηγούμενο ματς είναι και στη Ρωσία. Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα από το πρώτο παιχνίδι στο Ρέντη και προετοιμαζόμαστε για τη νίκη στον επαναληπτικό».

Από την πλευρά της η αρχηγός της ομάδας, Στέλλα Χριστοδούλου, επισήμανε: «Η ρώσικη ομάδα είναι πολύ δυνατή και προέρχεται από ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Ήδη κάναμε ένα πολύ δύσκολο παχινίδι μέσα στην έδρα μας, αλλά καταφέραμε να πάρουμε μια νίκη. Από ΄κει και πέρα θέλουμε στην έδρα της Ντιναμό να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον ευρωπαϊκό τελικό. Έχουμε δει τα λάθη μας στο πρώτο ματς, θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και φυσικά θέλουμε τη νίκη».