Το αήττητο που έχει το τελευταίο διάστημα διεύρυνε η Στουτγκάρδη (7 ματς), με το «διπλό» που πήρε στην έδρα της Φράιμπουργκ (2-1) στο εναρκτήριο ματς της 27ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ήθελαν περισσότερο το «τρίποντο», καθώς ακόμη δεν αισθάνονται σίγουροι για την παραμονή τους, ωστόσο, δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε ένα βαθμό, παρότι ισοφάρισαν προσωρινά.

Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Μάριο Γκόμεζ που πέτυχε και τα δύο γκολ της Στουτγάρδης (4′ και 75′) ενώ ο Τάσος Δώνης έμεινε στον πάγκο. Το γκολ της Φράιμπουργκ σημείωσε ο Πέτερσεν (53′).

ΓΑΛΛΙΑ:Η Μονακό δεν… χαρίστηκε στη Λιλ και με ανατροπή πήρε τη νίκη με 2-1 στο «Λουί Ντε», στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 30ής αγωνιστικής της Ligue 1. Μετά την ήττα αυτή οι «λιλουά» δεν κατάφεραν να βγουν από τη «διακεκαυμένη ζώνη» και, πλέον, το έργο τους για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία γίνεται ακόμη πιο δύσκολο.

Η Λιλ προηγήθηκε με τον Μοτίμπα στο 16′, αλλά η Μονακό «γύρισε» το ματς με τους Ρίνι Λόπες (44′ ) καιΓιόβετιτς (61′).

ΙΣΠΑΝΙΑ:Τεράστια νίκη (δεύτερη συνεχόμενη) στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού πέτυχε εντός έδρας η Λεβάντε απέναντι στην «αδιάφορη» βαθμολογικά, Εϊμπάρ, με 2-1, στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 29ης αγωνιστικής της La Liga. Οι γηπεδούχοι αύξησαν το αήττητο σερί τους σε τρεις αγώνες, με δύο νίκες και μία ισοπαλία, ενώ για την Εϊμπάρ ήταν η δεύτερη σερί ήττα μετά το 1-2 από την Ρεάλ Μαδρίτης. Τα γκολ της Λεβάντε πέτυχαν οι Ρότζερ (25′), Μπόατεγκ (64′). Για την Εϊμπάρ είχε ισοφαρίσει ο Τσαρλς (63′).