Σχεδόν δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη με τον πρόεδρο της επιτροπής παρακολούθησης Χέμπερτ Χούμπελ. Οι δύο πλευρές συζήτησαν για τα όσα διαδραματίστηκαν στην Τούμπα και την εικόνα του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη με το όπλο, που έκανε το γύρο του κόσμου.

Μετά το τέλος της συνάντησης, που παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της ΕΠΟ και ο πρόεδρος της Βαγγέλης Γραμμένος, δεν έγινε καμία δήλωση καθώς ο Αυστριακός θα μιλήσει για όλους και για όλα στη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στην ΕΠΟ.

Να θυμίσουμε ότι κατά την είσοδό του στο γραφείο του κ. Βασιλειάδη ο Χέμπερτ Χούμπελ είχε δηλώσει ότι «Είμαστε εδώ για να συμβουλεύσουμε, όχι για να πάρουμε αποφάσεις. Εμάς μας ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο κι όχι η πολιτική» , ενώ αναφερόμενος στην εικόνα με το όπλο είχε τονίσει με νόημα: «πάνω από όλα προέχει η ασφάλεια».

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, τον ευχαρίστησε που ήλθε στην Ελλάδα και τόνισε ότι η Πολιτεία, αλλά και η ΕΠΟ ζητούν την συμβολή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, προκειμένου να μπει ένα οριστικό τέλος σε ανάλογα φαινόμενα.