Με νίκη συνδυάστηκε η επιστροφή του Ράτκο Ντόστανιτς στον πάγκο της ΑΕΛ. Με γκολ του Ντέλετιτς στο 69΄, η λαρισινή ομάδα επικράτησε 1-0 του Πλατανιά στο «AEL FC Arena», για την 23η αγωνιστική της Super League, και τον «έσπρωξε» ακόμη πιο κοντά στη δεύτερη κατηγορία.

Η θεσσαλική ομάδα πήρε από την αρχή τον έλεγχο του ματς, απέναντι σε έναν Πλατανιά που αρκείτο στο να αμύνεται. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Αγκάνοβιτς με κεφαλιά αστόχησε, ενώ στο 20΄ ο Ναζλίδης έπιασε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Κλιάιτς απέκρουσε. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη δική τους στιγμή στο 27΄, με σουτ του Ενσικουλού που απέκρουσε ο Μπόζοβιτς και η συνέχεια ως την ανάπαυλα δεν είχε απολύτως τίποτα το αξιοσημείωτο.

Η πίεση της ΑΕΛ στο β΄ μέρος μπορεί να μην δημιούργησε ιδιαίτερες ευκαιρίες, αλλά απέφερε το γκολ στο 69΄ με τον Ντέλετιτς, που αξιοποίησε ωραία μπαλιά του Ναζλίδη και νίκησε τον Κλιάιτς. Εντελώς ανεπαρκής δημιουργικά, ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να αντιδράσει και οι γηπεδούχοι κράτησαν χωρίς άγχος τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, στρέφοντας πλέον το ενδιαφέρον τους στον ημιτελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ, την προσεχή Πέμπτη (1/3). Στο φινάλε, μάλιστα, ο Ντέλετιτς νικήθηκε δύο φορές σε τετ-α-τετ από τον Κλιάιτς, χάνοντας την ευκαιρία να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα.

Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)

Κίτρινες: Ζίζιτς, Κρίζμαν, Γουάλας – Δημούτσος, Κασάλιτσα

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μπόζοβιτς, Ρέντζας (46΄ Ντέλετιτς), Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Λαγός (62΄ Περόνε), Μιλοσάβλιεβιτς, Μασούρας, Ναζλίδης (75΄ Λεοζίνιο), Αγκάνοβιτς, Κρίζμαν

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Πλιάτσικας, Ντικαμονά, Πετρόπουλος (83΄ Κασάλιτσα), Καρυπίδης, Στάμου (74΄ Ουντότζι), Βάντερσον (54΄ Στανισάβλιεβιτς), Δημούτσος, Αγγελόπουλος, Νίλι, Ενσικουλού