Σε μία χρονιά που η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι άρρωστη, υπάρχει ένα υγιές κομμάτι το οποίο και φάνηκε στο στάδιο της Λάρισας την Καθαρή Δευτέρα. Αυτό είναι οι παίκτες και ο προπονητής, που κρατούν όσο είναι εφικτό με βάση τις δυνατότητές τους τη σημαία του συλλόγου ψηλά.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται ότι σε άλλες εποχές κάποιοι παίκτες που απαρτίζουν τη σημερινή ομάδα δεν θα περνούσαν ούτε έξω από την Παιανία, αλλά για μια στιγμή. Μήπως φταίνε οι νεαροί παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη, που ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Αλαφούζος τράβηξε το καλώδιο από την πρίζα;

Ή μήπως μπήκαν με μέσο στην ομάδα;

Κάθε άλλο και άλλωστε με έναν τεχνικό όπως ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αυτό δεν θα γινόταν ποτέ. Δεν μπορείς να βαφτίζεις το ψάρι κρέας και τον Χρήστο Δώνη φορ περιοχής για να του χρεώνεις ότι χάνει μεγάλες ευκαιρίες.

Ο 23χρονος μέσος από παιχνίδι σε παιχνίδι ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή του, στη Λάρισα είχε άψογη συνεργασία με τον Λουντ και είναι αυτός που παίρνει την πολύ δύσκολη κεφαλιά και τον βγάζει σε θέση για γκολ, το οποίο αποδείχθηκε χρυσό καθώς έφερε την πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού εκτός έδρας έπειτα από 22 αγωνιστικές!

Εξαιρετικός ήταν και ο 20χρονος Αναστάσιος Χατζηγιοβάνης, ενώ έπαιξε και ο Πασχάλης Στάικος ως αλλαγή, παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία του Τριφυλλιού. Μάλιστα, στον αγώνα με την Κέρκυρα είχαν παίξει στο ίδιο ματς τέσσερις (οι τρεις προαναφερόμενοι και ο Χρήστος Κουντουριώτης), κάτι που δεν είχε ξανασυμβεί ποτέ. Και ακολουθούν και άλλοι. Αυτό είναι το μέλλον σε μια ζοφερή χρονιά.