Σε ένα ρηξικέλευθο «καψώνι» προς τους παίκτες του κατέφυγε ο κόουτς των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς Στιβ Κερ, ο οποίος στον αγώνα με τους Φίνιξ Σανς (129-83) κάθησε στην άκρη του πάγκου και ούτε φωνή, ούτε ακρόαση! Ο προπονητής των πρωταθλητών του ΝΒΑ βλέποντας το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης που παρουσίασε η ομάδα και τις τρεις ήττες στα προηγούμενα έξι ματς επέλεξε να μην την προετοιμάσει, να μην την κοουτσάρει, να μην κάνει αλλαγές και να μη δίνει οδηγίες στα τάιμ άουτ!

Τουτέστιν επέβαλε μια εξόχως δημοκρατική και πάντως πρωτοφανή στα χρονικά διαδικασία αυτοδιαχείρισης, με λάβαρο τη δήλωσή του ότι «η ομάδα δεν ανήκει στον προπονητή, ο οποίος απλώς την καθοδηγεί προς μια κατεύθυνση, αλλά στους παίκτες που καθορίζουν τη μοίρα τους».

Ο Αντρέ Ιγκουοντάλα είχε την επιστασία της πρωινής προπόνησης, ο Τζαβέιλ ΜακΓκι ανέλαβε τα βίντεο, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα έδιναν τις οδηγίες και έκαναν τις αλλαγές ο Ιγκουοντάλα, ο Ντρέιμοντ Γκριν, ο Ντέιβιντ Γουέστ και περιστασιακά ο Στεφ Κάρι. Ο προπονητής των Σανς, Τζέι Τριάνο, παρατήρησε γελώντας ότι «τα συστήματά τους ήταν λίγο καλύτερα απόψε», ωστόσο υπήρξαν και οι φωνές αντίδρασης, όπως αυτή του Τζάρεντ Ντάντλεϊ, που τόνισε ότι «η συμπεριφορά των Γουόριορς δείχνει έλλειψη σεβασμού προς τον αντίπαλο».