Μπορεί ο Ροντρίγκο Μολέντο να μην τράβηξε κατά Τούμπα μεριά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο δίαυλος επικοινωνίας Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ έκλεισε. Οι Πράσινοι ενδιαφέρονται όπως όλα δείχνουν για τον Γιάννη Μυστακίδη και τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, με τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου Ιβάν Σαββίδη να μην είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Δεν αποκλείεται λοιπόν οι δύο πλευρές να φτάσουν στη συμφωνία, παρά το γεγονός ότι το Τριφύλλι δεν έχει πλέον διαθέσιμο τον Μολέντο, ο οποίος είναι ενοχλημένος που δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί η συμφωνία με την Ιντερνασιονάλ.

Από την άλλη πλευρά, ο Λούκα Βιγιαφάνιες, ο κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι στιγμής, κοιτάει και προς άλλες πολιτείες με τον μάνατζέρ του να ενημερώνει τους Πράσινους ότι υπήρξε (περισσότερο διερευνητική όμως) πρόταση από το εξωτερικό.

Ο Αργεντίνος, που ανήκει μέχρι το 2019 στον Παναθηναϊκό, είναι λογικό να έχει και αυτός ανησυχία για τα τεκταινόμενα και να ψάχνεται λίγο, οι Πράσινοι όμως θέλουν σε περίπτωση που έρθει πρόταση να αποκομίσουν ένα σημαντικό ποσό (καθώς έχουν συμβόλαιο ενάμιση χρόνου μαζί του) που θα υπερβαίνει το 1,4 εκατ. ευρώ. Γι αυτό και δεν έχει δεχτεί ακόμα την πρόταση της Αλάνιασπορ που δίνει 1 εκατ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη τα πήγαν περίφημα, με τον κόουτς του Παναθηναϊκού να μην κρύβει την ικανοποίησή του αλλά να περιμένει πλέον και την εξέλιξη των εξωδιοικητικών αγώνων, καθώς εκδικάζονται από αύριο και πάλι αρκετές προσφυγές.