Η πολυθρύλητη ανταλλαγή των Σάντσες, Μιχιταριάν είναι πλέον γεγονός. Ο Χιλιανός ανήκει από χθες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία πλήρωσε 22 εκατ. ευρώ στην Αρσεναλ ενώ της παραχώρησε και τον αρμένιο άσο. Ο μάνατζερ του Σάντσες κέρδισε από το ντιλ 17 εκατ. ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής που θα φορά τη φανέλα με το Νο 7 των Κόκκινων Διαβόλων θα αμείβεται με 680.000 ευρώ την εβδομάδα! Πρόκειται για το ακριβότερο συμβόλαιο στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ. «Δεν μπορούσα να απορρίψω την ευκαιρία να παίξω σ’ αυτό το ιστορικό στάδιο και να συνεργαστώ με τον Ζοζέ Μουρίνιο. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι ο πρώτος Χιλιανός ο οποίος θα παίξει με την πρώτη ομάδα της Γιουνάιτεντ και ελπίζω να δείξω στους φιλάθλους τους λόγους που ο σύλλογος ήθελε να με αποκτήσει», δήλωσε ο Αλέξις Σάντσες.

Ο Μουρίνιο καλωσόρισε το νέο απόκτημα της Γιουνάιτεντ: «Ο Αλέξις είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς παίκτες στον κόσμο και θα ολοκληρώσει το νεανικό και ταλαντούχο γκρουπ των επιθετικών μας».

Σχεδόν ταυτόχρονα με τις ανακοινώσεις της ανταλλαγής των παικτών από τη Γιουνάιτεντ και την Αρσεναλ, η Μάντσεστερ Σίτι έκανε γνωστό πως ο Κέβιν Ντε Μπρόινε υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με τους Πολίτες που θα του αποφέρει την εβδομάδα 327.000 ευρώ τα οποία με τα μπόνους μπορούν να φτάσουν τα 400.000 ευρώ.

Τέλος, η Ιντερ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ραφίνια από την Μπαρτσελόνα με δανεισμό ώς το καλοκαίρι και οψιόν αγοράς 35 εκατ. ευρώ συν 3 εκατ. μπόνους.