Η συμφωνία μεταξύ Αρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ανταλλαγή του Αλέξις Σάντσες και του Χένρικ Μχιταριάν έχει ολοκληρωθεί και οι δύο ποδοσφαιριστές πέρασαν χθες από ιατρικές εξετάσεις. Ο Σάντσες πήγε στο προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ, στο Κάριγκτον, ενώ ο Μχιταριάν ακολούθησε το αντίθετο δρομολόγιο, ταξίδεψε στο Λονδίνο για να εξεταστεί από τους γιατρούς της Αρσεναλ.

Την ίδια στιγμή, ο Αρσέν Βενγκέρ κινείται για να φέρει στο Εμιρέιτς έναν ακόμα επιθετικό. Το ενδιαφέρον του αλσατού τεχνικού για τον Ομπαμεγιάνγκ είναι μεγάλο, ωστόσο, σύμφωνα με το BBC, η Αρσεναλ θα χρειαστεί να προσφέρει στην Ντόρτμουντ γύρω στα 56 εκατ. ευρώ, ποσό μεγαλύτερο από αυτό που έδωσε το καλοκαίρι στη Λυών για τον Λακαζέτ (52 εκατ.). Επίσης η «Bild» αναφέρει ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Αρσεναλ Ιβάν Γκαζίδης είναι στο Ντόρτμουντ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή. Η γερμανική εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφίες του Γκαζίδη με τον υπεύθυνο σκάουτερ της Αρσεναλ Σβεν Μίσλινταντ στο αεροδρόμιο του Ντόρτμουντ.

Απόλυση Μάρκο Σίλβα

Στο μεταξύ, παρελθόν από τη Γουότφορντ αποτελεί από χθες ο Μάρκο Σίλβα. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, ο οποίος εργάζεται από πέρυσι στην Πρέμιερ Λιγκ (Χαλ), πήγε στη Γουότφορντ το καλοκαίρι, η χρονιά άρχισε αρκετά καλά, αλλά σύμφωνα με τη διοίκηση της ομάδας όλα στράβωσαν όταν ο πορτογάλος τεχνικός δέχτηκε πρόταση από την Εβερτον στην οποία απάντησε αρνητικά, αλλά το γεγονός αυτό τον είχε αποπροσανατολίσει. Αντικαταστάτης του είναι ο Ισπανός Χάβι Γκράθια, ο οποίος έως το περασμένο καλοκαίρι ήταν στη Ρούμπιν Καζάν, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Γουότφορντ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στις νίκες, καθώς με χατ-τρικ του Αγουέρο νίκησε 3-1 τη Νιούκαστλ και διατήρησε το +12 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-0 την Μπέρνλι).

Αλλα αποτελέσματα: Μπράιτον – Τσέλσι 0-4, Αρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας 4-1, Εβερτον – Γουέστ Μπρομ 1-1, Λέστερ – Γουότφορντ 2-0, Στόουκ – Χάντερσφιλντ 2-0, Γουέστ Χαμ – Μπόρνμουθ 1-1, Σαουθάμπτον – Τότεναμ 1-1.