H AEK δεν μπόρεσε να βρει τους τρόπους για να διασπάσει την καλοστημένη άμυνα της Λάρισας και έμεινε στο 0-0, αφήνοντας έτσι δύο βαθμούς στο AEL FC Arena. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ είχε σοβαρά ζητήματα στην ανάπτυξη από το ξεκίνημα του αγώνα, απειλώντας στο πρώτο μέρος ουσιαστικά μόνο με το σουτ του Μπακασέτα, στο 34′. Από την άλλη οι γηπεδούχοι έψαξαν σε αυτό το διάστημα κάποια αντεπίθεση που θα τους επέτρεπε να σκοράρουν, χωρίς όμως επιτυχία.

Στο δεύτερο μέρος ωστόσο αρκέστηκαν σε αμυντικό ρόλο. Κλείνοντας καλά τους χώρους για την Ενωση, που είχε περιοριστεί σε σέντρες και δυσκολευόταν να κυκλοφορήσει την μπάλα. Ο Χιμένεθ έριξε άρον άρον στο παιχνίδι τον Μασούντ, μήπως και βρει κάποια λύση από τα πόδια του ιρανού, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι Βυσσινί είχαν διαβάσει σωστά το παιχνίδι της ΑΕΚ και από τη στιγμή που δεν επέτρεψαν να φτάσει η μπάλα στους Αραούχο και Λιβάγια, η δουλειά τους έγινε… εύκολη. Με το ματς να ολοκληρώνεται έτσι χωρίς σκορ και την Ενωση να γνωρίζει την πρώτη της βαθμολογική απώλεια για το 2018. Χάνοντας σημαντικό έδαφος στην προσπάθειά της για την κατάκτηση του τίτλου.

ΛΑΡΙΣΑ: Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Ουάλας, Φατιόν, Λαγός, Ντέλετιτς (54′ λ. τρ. Μασούρας), Ναζλίδης (92′ Περόνε), Μιλοσάβλιεβιτς, Κριζμάν (85′ Κούμπτσεφ).

ΑΕΚ: Μπάρκας, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Κονέ, Μοράν, Χριστοδουλόπουλος (68′ Μασούντ), Λιβάγια (75′ Κλωναρίδης), Μπακασέτας (89′ Γιακουμάκης), Αραούχο.