Νέα απώλεια βαθμών για τη Ντόρτμουντ η οποία έφερε 1-1 με τη Χέρτα στο Βερολίνο, στον αγώνα που άνοιξε την 19η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος. Με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο βασικό και αναντικατάστατο, οι φιλοξενούμενοι ήθελαν τους τρεις βαθμούς, αλλά δεν τα κατάφεραν. Η Χέρτα άνοιξε το σκορ στο 46΄ με τον Σέλκε, ενώ η Ντόρτμουντ ισοφάρισε στο 71΄ με τον Καγκάβα.

ΓΑΛΛΙΑ: Στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα πέρασε η Μαρσέιγ που επικράτησε εκτός έδρας της Καέν με 2-0 για την 22η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν δύο φορές στην επανάληψη. Ο Παγέ στο 55΄ από το σημείο του πέναλτι έκανε το 1-0 και στο 71΄ ο Τοβέν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Κώστας Μήτρογλου έμεινε σε ένα ακόμη ματς στον πάγκο των φιλοξενούμενων, με τον τεχνικό της Μαρσέιγ να κάνει δύο αλλαγές.

ΙΣΠΑΝΙΑ:Σε ένα χορταστικό παιχνίδι Χετάφε και Αθλέτικ Μπιλμπάο σημείωσαν τέσσερα γκολ, χωρίς όμως να αναδειχθεί κάποιος νικητής (2-2), στον αγώνα που άνοιξε την 20η αγωνιστική της La Liga. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές, όμως περιορίστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας. Σε ένα παιχνίδι που είχε τρία πέναλτι ο Γουίλιαμς στο 13′ έκανε το 0-1, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν γρήγορα. Στο 21′ ο Μόλινς με πέναλτι έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο 48′ ο Γκαρθία από την άσπρη βούλα έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ ο Ροντρίγκες στο 74′ διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Η Χετάφε θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο τέρμα, αλλά στο 51′ ο Μόλινς έχασε πέναλτι.