Ο Ογκνιέν Βράνιες, μετά το ξεκαθάρισμα με τη διοίκηση για το συμβάν που προέκυψε την Τετάρτη και την αδικαιολόγητη απουσία του από την προπόνηση, επέστρεψε χθες στα Σπάτα πιάνοντας ξανά δουλειά και δείχνοντας ότι αντιλήφθηκε το λάθος του. Κάτι που έγινε σαφές έπειτα και από την κουβέντα που είχαν στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες. Εκεί όπου ο ισπανός τεχνικός καλωσόρισε με χιούμορ τον βόσνιο αμυντικό, παρουσιάζοντάς τον στην ομάδα ως… νέο μεταγραφικό απόκτημα. Κάτι που έγινε φυσικά ώστε να σπάσει ο πάγος και η επανένταξη του Βράνιες στην ομάδα να γίνει ομαλά.

Μάλιστα, πλέον είναι ιδιαίτερα πιθανό ο 28χρονος στόπερ όχι μόνο να βρεθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Λάρισα (Σάββατο, 19.30 AEL FC Arena), αλλά ακόμα και να πάρει φανέλα βασικού! Αφού ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έμεινε εκτός προπόνησης λόγω γαστρεντερίτιδας και το πιθανότερο είναι πως θα προφυλαχθεί ενόψει και του προημιτελικού με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί.

Τα παραπάνω δεδομένα φέρνουν λοιπόν τον Βράνιες προ των πυλών της ενδεκάδας, παίρνοντας θέση δίπλα στον Λαμπρόπουλο. Μιας και δεν είναι διαθέσιμος ούτε ο Ούρος Τσόσιτς, που εδώ και καιρό ταλαιπωρείται από ένα οστικό οίδημα.

Τέλος ο Βινίσιους

Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΚ ο Βινίσιους Φρέιτας, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον βραζιλιάνο μπακ. Ο οποίος στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μανόλο Χιμένεθ, καταγράφοντας ελάχιστες συμμετοχές. Πλέον, είναι πιθανό η Eνωση να φέρει στην πρώτη γραμμή το θέμα της απόκτησης ενός αριστερού οπισθοφύλακα, που θα μπορεί να δώσει ανάσες στον Λόπες, καλύπτοντας όποτε χρειαστεί και ολόκληρη την πλευρά σε έναν σχηματισμό 3-5-2.