Ο Ράσβαν Λουτσέσκου αρέσκεται στο να πιέζει η ομάδα του ψηλά και ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ αυτό ακριβώς έκανε χθες σχεδόν όλη μέρα, εφαρμόζοντας την αγαπημένη συνταγή του ρουμάνου τεχνικού της ομάδας στην προσπάθειά του να την ενισχύσει !

«Πίεζε» ψηλά τόσο τον Ροντρίγκο Μολέντο όσο και τη νέα (από το καλοκαίρι) ομάδα του, την Ιντερνασιονάλ, προκειμένου ο βραζιλιάνος στόπερ να μείνει αυτό το εξάμηνο στην Ελλάδα, απλώς λίγο πιο βόρεια και από τη θάλασσα του Σαρωνικού να βλέπει αυτή του Θερμαϊκού.

Ο παίκτης δεν ήταν αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο και είχε δώσει το ΟΚ στις δύο ελληνικές ομάδες να διαπραγματευθούν σε όλα, ο εκπρόσωπός του όμως τον πιέζει να επιστρέψει από τώρα στην πατρίδα του με βάση και τη διάθεση των ανθρώπων της βραζιλιάνικης ομάδας.

Ακριβώς γι’ αυτό η ομάδα του Δικεφάλου δεν ασκεί πίεση μόνο στον παίκτη, αλλά από χθες ασχολείται και με τους ανθρώπους της Ιντερνασιονάλ, επιχειρώντας να τους πείσει ότι είναι καλύτερο για όλους να ολοκληρώσει το εν Ελλάδι συμβόλαιό του στη χώρα μας.

Ο ίδιος πάντως δεν πήγε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ για να τελειώσει το θέμα και φέρεται να είπε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι για αυτόν η επιστροφή στην πατρίδα του είναι μονόδρομος.

Κάτι τέτοιο δεν θα ζημιώσει μόνο τον ΠΑΟΚ, που ψάχνει μια αξιόπιστη λύση για τα μετόπισθεν, αλλά κυρίως τους Πράσινους που κινδυνεύουν να χάσουν έναν από τους σημαντικότερους (όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και οικονομικά) παίκτη τους με ελάχιστο αντίτιμο όταν ποντάριζαν σε αυτόν τουλάχιστον 500.000 ευρώ κέρδος.

Φήμες που ήθελαν την ΑΕΚ (λόγω της εξέλιξης με τον Βράνιες) να έχει επαφές με τον Παναθηναϊκό διαψεύστηκαν από την Ενωση, όπως αμέσως και ο Ολυμπιακός έκανε το ίδιο μετά την εμφάνιση σεναρίων πως έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του παίκτη.

Υπομονετικός ο Μίχελ

Ο Λούμπος Μίχελ ως βετεράνος διαιτητής και μάλιστα από τους πιο έμπειρους έπρεπε να παίρνει στην καριέρα του κρίσιμες αποφάσεις στο δευτερόλεπτο. Εδώ δεν βιάζεται (έχοντας μιλήσει και με τον Μολέντο αλλά και με την αδελφή του) και θεωρεί πως τα λεγόμενα του Βραζιλιάνου το απόγευμα (πως έχει πάρει την απόφασή του) δεν είναι απαραίτητα και η τελική απόφαση και θα χρειαστεί λίγο ακόμα υπομονή.