Μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα και σε οικογενειακό κλίμα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Παρών ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τα μέλη της διοίκησης, το προσωπικό των εγκαταστάσεων και φυσικά ο προπονητής Όσκαρ Γκαρθία, με τους συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές.

Στην ομιλία του o Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε μέσα στο 2018 η ομάδα να κατακτήσει το νταμπλ: «Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους μια καλή χρονιά, με υγεία, με χαρές, πολλές επιτυχίες και φυσικά το πρωτάθλημα πάλι εδώ. Το 2017 ήταν μία δύσκολη χρονιά, αλλά όπως είδατε στο τέλος αντιμετωπίσαμε τις δυσκολίες με επιτυχία.

Αυτό που θέλω από εσάς, για το 2018, είναι όλοι μαζί, μία οικογένεια, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο, να είστε συγκεντρωμένοι, χωρίς άγχος, να αποδείξετε για άλλη μία φορά το ταλέντο σας και την αξία σας μέσα στο γήπεδο, στην προπόνηση, μαζί με τον προπονητή σας και στο τέλος της ημέρας να κερδίσετε.

Εμείς, όπως είδατε, και ενισχύσαμε την ομάδα, στο προπονητικό τιμ και με παίκτες υψηλής αξίας, και είμαστε εδώ, κοντά σας, να κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για την ομάδα. Και όπως είπαμε και στον κόσμο μας, το χρωστάμε και για όλους εδώ να προχωρήσουμε καλά και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα.

Δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια. Για άλλη μία φορά εύχομαι υγεία, να είστε δυνατοί, να είστε γεροί και είμαστε όλοι μαζί κοντά. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για το 2018».

Οι τυχεροί στο φλουρί ήταν οι Μπιορν Ένγκελς και Φελίπε Πάρντο, ενώ από το staff οι τυχεροί ήταν οι Παναγιώτης Αγριογιάννης και Ρομπέρτο Γκαρθία Περάλ. Οι δύο τυχεροί ποδοσφαιριστές θα διαθέσουν το ποσό, το οποίο αντιστοιχεί σε κάθε φλουρί, για φιλανθρωπικό σκοπό.