Το καλό αγωνιστικό πρόσωπο του Γιώργου Πρίντεζη είναι αυτό που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα σχεδόν σε κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού που όταν έχει καλά τον υπαρχηγό του δύσκολα χάνει.

Στον Πειραιά ελπίζουν κόντρα στη Μακάμπι απόψε στο ΣΕΦ (21.00 – Novasports 1) να δουν και πάλι τον γνωστό Πρίντεζη, ο οποίος στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο καυτό Γιαντ Ελιάου (χωρίς Σπανούλη και Ρόμπερτς τότε οι Ερυθρόλευκοι) ο διεθνής φόργουορντ ήταν ο θεμέλιος λίθος του μεγάλου διπλού. Με 21 πόντους και εξαιρετικά ποσοστά (5/9 διπ., 3/5 τρ.) είχε κρατήσει όρθια την ομάδα του που απέδρασε με τη μεγάλη νίκη (69-68).

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον άφησε εκτός αγώνα στο παιχνίδι με τον ΓΛ Φάρο την Κυριακή ακριβώς για να είναι πιο φρέσκος όχι μόνο σωματικά αλλά και πνευματικά, δεδομένου ότι αποτελεί παίκτη – βαρόμετρο από τον οποίο κρίνεται γενικότερα η απόδοση του Ολυμπιακού.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού πάντως, εκτός από τον ήρωα του πρώτου αγώνα, ψάχνει και τους υπόλοιπους παίκτες του που «εξαφανίστηκαν» στη Βιτόρια όπως και ο ίδιος, κάτι που δεν αρνήθηκε άλλωστε.

«Αυτό που συνέβη στην Ισπανία δεν τιμάει κανέναν στην ομάδα, και επειδή ξέρω ότι όλοι στενοχωρέθηκαν πάρα πολύ, περιμένω από τους παίκτες μου να μετατρέψουν αυτή τη στεναχώρια σε θυμό με την καλή έννοια, σε πείσμα για να αντιδράσουν και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα» τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού που δεν έχει ξεχάσει ότι πέρυσι οι Ισραηλινοί πέρασαν… τρένο από το ΣΕΦ σε μια από τις χειρότερες βραδιές των Πειραιωτών.

– Με αρχηγό αποστολής τον πρόεδρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλο θα ταξιδέψει σήμερα για την Πόλη ο Παναθηναϊκός για το αυριανό σημαντικό παιχνίδι με τη Φενέρ. Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ματ Λοτζέσκι που τραυματίστηκε στο πέλμα.

– Ματς χωρίς αύριο το αποψινό (19.30 – Nοvasports 2) για τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία με την Ελάν Σαλόν στο κυνήγι της 3ης ή της 4ης θέσης του ομίλου του που οδηγεί στις 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Το γαλλικό συγκρότημα βρίσκεται μία νίκη πάνω από τον Δικέφαλο, τον οποίο μάλιστα νίκησε με 75-61 στον πρώτο γύρο στη Γαλλία.