Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Γιώργος Κουτρουμπής έκανε προσφυγή εναντίον των «πράσινων». Ο διεθνής αμυντικός ζητά το ποσό των 320.000 ευρώ από το «τριφύλλι», όλα δηλαδή τα χρήματα που προβλέπεται να πάρει τη φετινή σεζόν, με βάση το συμβόλαιο που υπέγραψε πέρυσι.

Ο Παναθηναϊκός ήθελε να δώσει στον παίκτη 120.000 ευρώ, τα λεφτά δηλαδή για το μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου κι αυτή ήταν η πρόταση που έκανε στον παίκτη. Ο Κουτρουμπής απάντησε αρνητικά στην πρόταση της διοίκησης του Παναθηναϊκού κι αποφάσισε να κάνει προσφυγή.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό σε τι κατάσταση έχει φτάσει ο Παναθηναϊκός, καθώς την Τετάρτη θα εκδικαστεί η υπόθεση του Βέμερ και την Πέμπτη οι υποθέσεις των Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Ράσμους Τελάντερ, η εκδίκαση της υπόθεσης του Δανού αμυντικού είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα υπάρξει αναβολή. Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει μια«ανάσα» καθώς η υπόθεση θα εκδικαστεί το νέο χρόνο.