Οσοι επιμένουν πως η φετινή κούρσα της Σούπερ Λίγκα είναι υπόθεση τριών ομάδων (Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) καλό θα είναι ν’ αναθεωρήσουν τις απόψεις τους, δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στο τεράστιο επίτευγμα του Ατρόμητου. Η ομάδα του Περιστερίου δεν βγάλει το «πόδι απ’ το γκάζι» και συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο πρωτάθλημα, επικρατώντας εκτός έδρας της Κέρκυρας με 3-1.

Οσο ο Ατρόμητος έχει σ’ αυτή την κατάσταση τον Γιαννιώτη (πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές αποκρούσεις στο πρώτο ημίχρονο) και τον Ουάρντα (πέτυχε δύο γκολ σε τρία λεπτά στο δεύτερο μέρος) δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Και για το φινάλε, θα πρέπει να σταθεί κάποιος στο εξαιρετικό γκολ του Βασιλακάκη, με τον έμπειρο μέσο της ομάδας του Περιστερίου να θυμίζει Ζιοβάνι με την έμπνευσή του στις καθυστερήσεις.

Η Κέρκυρα είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα σ’ αυτό το διάστημα λόγω των δύο εξαιρετικών επεμβάσεων του Γιαννιώτη.

Η κίνηση που πάντως έκανε τη διαφορά ήταν από τον προπονητή του Ατρομήτου Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός επέλεξε να παίξει με 3-5-2 κι αυτό άλλαξε τα δεδομένα.

Σόου Ουάρντα

Ο Ουάρντα έδειξε για ένα ακόμα ματς πόσο σημαντικός είναι για τους Περιστεριώτες. Ο Αιγύπτιος άνοιξε το σκορ στο 59′ και τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης κλείδωσε το ματς για τους φιλοξενούμενους. Η Κέρκυρα προσπάθησε να μπει στο ματς μειώνοντας με τον Σιόντη (77′) αλλά ο Βασιλακάκης έκανε το 1-3 στις καθυστερήσεις.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Σοϊλέδης, Αρτυματάς, Σιόντης, Ζορμπάς (64′ Κόντος) Επστάιν (73′ Αναστασίου), Νούνες (64′ Γεωργίου), Μπάουμαν.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Ούμπιδες (87′ Ζησόπουλος), Κυριακίδης (46′ Καρασαλίδης), Βασιλακάκης, Ουάρντα, Ντάουντα (29′ Μενσά).