Ο ΟΦΗ μπλόκαρε τον Αρη στο Κλ. Βικελίδης, πήρε 0-0 και τον υποχρέωσε στην πρώτη απώλεια βαθμών ύστερα από επτά συνεχόμενες νίκες. Ενα αποτέλεσμα που έφερε χαμόγελα και στην Πάτρα, καθώς η Παναχαϊκή επικράτησε 2-0 του Παναιγιάλειου και μείωσε τη διαφορά από τους Θεσσαλονικείς στους τρεις βαθμούς.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος δεν θέλησε να μιλήσει, υποστηρίζοντας πως ήταν εκνευρισμένος για κάποιες αποφάσεις του βοηθού διαιτητή στα τελευταία λεπτά. Ο τεχνικός του Αρη Δημήτρης Σπανός χαρακτήρισε «unfair» την ενέργεια του Παπαδόπουλου: «Είναι πολύ σημαντικό ο προπονητής να βγάζει την προσωπικότητά του καθημερινά στους παίκτες, στον κόσμο, στον πρόεδρο, και να τα λέει ως έχουν», είπε.

Τα γκολ των Λουμπαρδέα (69′) και Φωτάκη (89′) έδωσαν στην Παναχαϊκή τη νίκη επί του Παναιγιάλειου (2-0). «Νικήσαμε άνετα, δίκαια και με ευκολία, αφού διορθώσαμε αυτά που δεν κάναμε σωστά στο α’ μέρος», υποστήριξε ο προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Σπάρτη με τον Θωμά Γράφα στον πάγκο. Με γκολ του Αργύρη Μπαρέττα (10′) επικράτησε 1-0 του Πανσερραϊκού και είναι στην 4η θέση, ισοβαθμώντας με τη Δόξα Δράμας. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που ο Γράφας αρχίζει τη συνεργασία του με μία ομάδα, έχοντας δύο συνεχόμενες νίκες. Ο πρόεδρος της Σπάρτης Δημήτρης Νικόλαρος ήταν απογοητευμένος καθώς έκανε ταμείο στο τέλος και μέτρησε 45 εισιτήρια και 400 ευρώ είσπραξη: «Είναι αδιανόητο να παίζει η ομάδα σημαντικό αγώνα και το γήπεδο να είναι άδειο. Με τη μεγάλη χορηγία θα ξεχρεώσω ό,τι χρέος υπάρχει από πέρυσι και φέτος και θα αποχωρήσω αν συνεχιστεί αυτό. Διαφορετικά θα πάμε την ομάδα στην Καλαμάτα», είπε σε μια προσπάθεια να αφυπνίσει τον κόσμο.

Η Δόξα έμεινε για τρίτο ματς χωρίς νίκη, καθώς έφερε 1-1 στη Δράμα με τον Κισσαμικό. Προηγήθηκε στο 63′ με τον Μαρκόπουλο, αλλά ισοφάρισε στο 75′ ο Παντελάκης. Το πρόβλημα για την ομάδα του Αγγελου Διγκόζη είναι η έδρα, καθώς σε πέντε εντός έδρας παιχνίδια έχει χάσει επτά βαθμούς: «Υπάρχει ακόμη δρόμος. Πρέπει να δουλέψουμε στη διακοπή. Τίποτα δεν έχει κριθεί», είπε ο προπονητής της Δόξας.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

ΑΕ Καραϊσκάκης-Τρίκαλα 0-1 (84′ Καπός), Αχαρναϊκός-Αιγινιακός 0-3 (ά.α.), Βέροια-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0, (15′ Σουλιώτης), Εργοτέλης-Απόλλων Πόντου 1-1 (78′ Κούιπερς-6′ Λιόνης), Καλλιθέα-Απόλλων Λάρισας 0-1 (15′ Σουλίδης).

Η βαθμολογία: Αρης 22, Παναχαϊκή 19, ΟΦΗ 15, Δόξα Δράμας και Σπάρτη από 14, Απόλλων Πόντου 13.