Μετά από οκτώ μήνες απουσίας, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε υποστεί, ο Γιάννης Μυστακίδης επανήλθε σε αποστολή του ΠΑΟΚ και είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη συνάντηση του Σαββάτου με τον Πλατανιά, στα Περιβόλια.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Ρόμπερτ Μακ και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ενώ εκτός μάχης έμεινε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, που βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης. Επίσης αποκλείστηκαν και οι Εργκούς Κάτσε και Αχιλλέας Πούγγουρας. Τραυματίες παραμένουν οι Ελ Καντουρί και Λεβέκ, στην αποκατάσταση βρίσκεται ο Γλύκος, ενώ εκτός πλάνων είναι οι Λέοβατς, Σαμπράνο ο οποίος μάλιστα αναμένεται την Παρασκευή να αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη με άδεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του «Δικεφάλου» που συμμετέχουν στην αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση στα Περιβόλια είναι οι εξής: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάνιας, Κάμπος, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Μυστακίδης, Κουλούρης, Δημητρίου.