Η ΑΕΚ μπορεί απέναντι στην Κέρκυρα να πήρε τη νίκη και να παρέμεινε μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, η απόδοση της Ενωσης όμως δεν ικανοποίησε τον Μανόλο Χιμένεθ, με τον ισπανό τεχνικό να κάνει μάλιστα χθες, στο πλαίσιο της προπόνησης στα Σπάτα, έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του.

Τονίζοντάς τους μεταξύ άλλων πως δεν θα πρέπει να επαναπαυτούν και ότι με αντίστοιχη απόδοση και στα ματς που έρχονται θα βρεθούν σε δύσκολες καταστάσεις. Που θα πρέπει να αποφύγουν.

«Δεν ήμασταν καλοί στο προηγούμενο ματς και δείξαμε ένα πρόσωπο που δεν μου άρεσε. Μοιάζατε να έχετε επαναπαυτεί, πιστεύοντας πως έτσι ή αλλιώς θα πάρουμε τη νίκη. Αυτό είναι κάτι που δεν θέλω να το δω ξανά. Αν ήταν άλλος ο αντίπαλος, μπορεί και να το πληρώναμε. Πρέπει να δείχνουμε σε κάθε ματς πάθος και να βγάζουμε ένταση στο παιχνίδι μας. Διότι σε διαφορετική περίπτωση θα έχουμε πρόβλημα» είπε στους παίκτες του ο Χιμένεθ, κτυπώντας έτσι καμπανάκι ενόψει συνέχειας. Ούτε χθες κατάφεραν να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης οι Ούρος Τσόσιτς και Ογκνιέν Βράνιες, με τους δύο αμυντικούς της ΑΕΚ να είναι έτσι εξαιρετικά αμφίβολοι και για το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Μιας και είχαν απουσιάσει λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζουν και από το ματς με την Κέρκυρα.

Εκδικάζεται η έφεση

Για σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση της έφεσης που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, σχετικά με την πρωτόδικη απόφαση για την τιμωρία του Μανόλο Χιμένεθ. Θυμίζουμε ότι στον ισπανό τεχνικό είχε επιβληθεί ποινή απουσίας από τον πάγκο της ΑΕΚ για 15 ημέρες, λόγω της χειρονομίας του στη Λεωφόρο. Σήμερα λοιπόν μένει να φανεί αν το σκεπτικό της εν λόγω απόφασης θα γίνει δεκτό ή θα υπάρξει νέα ποινή για τον τεχνικό της Ενωσης.

Νίκος Κιτσιγιάννης