Ο Ανταμ Τζανετόπουλος, μετά τον περσινό δανεισμό του στον Ηρακλή και τη «γεμάτη» σεζόν που κατέγραψε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, επέστρεψε το καλοκαίρι στην ΑΕΚ για να πάρει την ευκαιρία του διεκδικώντας μια θέση στο ρόστερ της Ενωσης, έστω ως μια επιπλέον λύση για το κέντρο της άμυνας.

Ο έλληνας στόπερ πήρε μέχρι τώρα μετρημένες ευκαιρίες από τον Μανόλο Χιμένεθ –ο ισπανός τεχνικός τον εμπιστευόταν μόνο όταν ξέμενε από επιλογές για τα μετόπισθεν. Οπως για παράδειγμα είχε συμβεί απέναντι στη Μίλαν.

Ωστόσο παρά την καλή εμφάνιση του Τζανετόπουλου στο ματς της Ιταλίας, αλλά και στα υπόλοιπα παιχνίδια που είχε χρησιμοποιηθεί, ο Χιμένεθ δεν δείχνει την πρόθεση να του εμπιστευτεί μια πιο σταθερή θέση στα πλάνα του. Αποκορύφωμα ο αποκλεισμός του από την αποστολή για το παιχνίδι με την Κέρκυρα, παρότι απουσίαζαν λόγω προβλήματος τραυματισμού οι Βράνιες και Τσόσιτς.

Τα παραπάνω φέρνουν σύμφωνα με πληροφορίες των «ΝΕΩΝ» τον Τζανετόπουλο στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες, ενόψει Ιανουαρίου. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ κινούνται σε συνεννόηση με τον παίκτη προς τη λύση του δανεισμού. Ωστε ο «Τζάνε» να βρεθεί σε μια ομάδα που θα πάρει χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι.

Ελεύθερος ο Μασούντ, το… σκέφτονται στην ΑΕΚ

Ο Σοζέι Μασούντ είναι μια από τις περιπτώσεις παικτών που βρίσκονται στην ατζέντα της ΑΕΚ ενόψει Ιανουαρίου, με τον ιρανό μέσο να εξετάζεται από την Ενωση. Χωρίς πάντως να υπάρχει προς το παρόν ξεκάθαρη απόφαση γύρω από τον Μασούντ, αφού εντός ΑΕΚ υφίστανται και δεύτερες σκέψεις σχετικά με το πόσο μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά πράγματα στην ομάδα η εν λόγω προσθήκη.

Πάντως στην περίπτωση που η ΑΕΚ αποφασίσει να κινηθεί τελικά για τον ιρανό άσο, το πεδίο δείχνει να είναι ελεύθερο. Μιας και σύμφωνα με όσα ανέφεραν χθες ισπανικά Μέσα, ο Μασούντ έχει επί της ουσίας ήδη αποδεσμευτεί από τον Πανιώνιο, παρότι ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί το διαζύγιο.

Μάλιστα ο ιρανός άσος κάνει αυτό το διάστημα προπονήσεις με τη Λας Πάλμας για να διατηρηθεί σε αγωνιστικό ρυθμό. Τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει κατά το παρελθόν, ενώ διατηρεί ακόμα εξαιρετικές σχέσεις με τον πρόεδρο του συλλόγου των Κανάριων Νήσων Μιγκέλ Ραμίρεζ.

Στην ΑΕΚ ζυγίζουν λοιπόν τα δεδομένα γύρω από το θέμα του Μασούντ, χωρίς πάντως ο 33χρονος ιρανός άσος να αποτελεί μεταγραφική προτεραιότητα. Αφού το βάρος αυτή τη στιγμή πέφτει στην απόκτηση ενός κεντρικού χαφ και ενός κλασικού ακραίου.