Ο Ατρόμητος κατάφερε να καταβάλει την αντίσταση του Λεβαδειακού, παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη στο Περιστέρι με σκορ 1-0 και παραμένοντας σε επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας. Οι Περιστεριώτες ήταν πολύ καλύτεροι από τους Βοιωτούς, έχασαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, όμως και αυτό το 1-0 αποδείχθηκε τελικά αρκετό για να συνεχίσουν τις υψηλές πτήσεις στη σεζόν.

Η ομάδα του Κάναντι ξεκίνησε το ματς έχοντας την μπάλα στα πόδια και επιχειρώντας να δημιουργήσει φάσεις. Με κινητήριους μοχλούς τους Ουάρντα, Μάντσον και Γιαννούλη, οι οποίοι ήταν οι παίκτες που έπαιρναν τις περισσότερες πρωτοβουλίες. Ο Λεβαδειακός κατάφερε όμως να κλείσει τους χώρους και να μη δώσει κάποια μεγάλη φάση για γκολ στους γηπεδούχους, μέχρι και το 30′. Κάπου εκεί, ο Ατρόμητος έγινε πιο επιθετικός, έκλεισε τους Βοιωτούς στα καρέ τους και κατάφερε να σκοράρει μάλιστα στο 41′. Με τον Ντιγκινί να νικά με ωραίο πλασέ τον Επασί για το 1-0. Σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ατρόμητο να παραμένει πιο κινητικός και να ελέγχει απόλυτα το ματς. Φτάνοντας μάλιστα κοντά και σε ένα ακόμα γκολ με τον Μάντσον στο 61′ και τον Ντάουντα στο 65′. Από την άλλη, ο Λεβαδειακός προσπάθησε να απαντήσει με την ενέργεια του Γιακουμάκη στο 68′, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τελικά, παρά την πίεση των γηπεδούχων, το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Με τον Ατρόμητο να παίρνει τους τρεις βαθμούς και να παραμένει στις πρώτες θέσεις του πίνακα, την ίδια στιγμή που ο Λεβαδειακός έφυγε από το γήπεδο χωρίς πόντο για 4η σερί αγωνιστική.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Μπουσουλάτζιτς, Ουάρντα, Ντιγκινί (91′ Καρασαλίδης), Ντάουντα (74′ Μενσά), Μάντσον, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης (81′ Ούμπιδες), Γιαννούλης, Ρισβάνης.

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης (46′ Ιωαννίδης), Ζαραδούκας, Αντιλέχου, Φαβάρο, Τριποτσέρης, Νιάσε, Γιακουμάκης, Γιουσούφ, Μπελγκαζουάνι (78′ Σουμπίνιο), Μητρόπουλος (74′ Ομπιόρα).