«Βρείτε τα μεταξύ σας!». Κάπως έτσι φαίνεται να λέει ο Αρης στις υπόλοιπες ομάδες που φιλοδοξούν για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Οι Κιτρινόμαυροι πέρασαν και από τη Δράμα (2-1 τη Δόξα με τον προσφιλή τους τρόπο, την ανατροπή) και πλέον με την έβδομη συνεχόμενη νίκη αρχίζουν και ονειρεύονται την επιστροφή στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού έχει ήδη μαξιλαράκι ασφαλείας 5 βαθμούς από τη δεύτερη Παναχαϊκή, η οποία στο δεύτερο σπουδαίο ματς της 7ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ νίκησε στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ με 2-1.

Ωστόσο ο Σπανός αρνήθηκε να θριαμβολογήσει: «Ισως περιμένατε να το κάνω αλλά θεωρώ ότι η εμφάνισή μας δεν ήταν καλή. Και δεν θα μας παρασύρει το αποτέλεσμα ούτε τίποτε άλλο. Θεωρώ ότι αυτή η ομάδα παίζοντας 20 λεπτά καλό ποδόσφαιρο, όπως το έκανε, μπορεί να βγάλει τις φάσεις και να ανατρέψει ένα παιχνίδι. Σε ένα εικοσάλεπτο καλής απόδοσης στο δημιουργικό κομμάτι από εμάς κρίθηκε ο αγώνας. Φυσικά και δεν μπορούμε να πούμε ότι τέλειωσε το πρωτάθλημα. Οποιος το πει κάνει κακό στην ομάδα αλλά και στον εαυτό του», είπε ο τεχνικός του Αρη.

Ο Ισπανός Χοσέ Μαρία Κάσες έδωσε προβάδισμα στη Δόξα (28′), αλλά ο Αρης απάντησε στο β’ μέρος με πρωταγωνιστή τον Διαμαντόπουλο ο οποίος ισοφάρισε (60′) και έδωσε την ασίστ στον Παυλίδη για το τελικό 2-1 (77′).

Χαμηλοί τόνοι στην Πάτρα

Επιστροφή στην Παναχαϊκή: Προηγήθηκε 2-0 με Φωτάκη και Μακροδημήτρη,ο ΟΦΗ μείωσε με τον Κουσκουνά και είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις με τον Χαντί. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος παρέμεινε πάντως ψύχραιμος και κράτησε χαμηλούς τόνους αρνούμενος κάθε συζήτηση για στόχο ανόδου: «Δεν είμαστε ακόμα ούτε στο 1/4 του πρωταθλήματος. Εχουμε διαφορετική νοοτροπία. Θέλουμε πρώτα να γίνουμε ομάδα. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να μπαίνουμε στο γήπεδο και να νικάμε», τόνισε ο προπονητής της Παναχαϊκής που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του: «Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Είναι όμως παρελθόν. Σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Ενα τεράστιο μπράβο στα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν. Για να νικήσεις τον ΟΦΗ πρέπει να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια».

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει το «διπλό» της Σπάρτης στα Περιβόλια επί του Κισσαμικού (2-0) με τα γκολ που σημείωσαν οι Ράντι (45+2) και Μπαρέττας (82′). Ηταν το πρώτο ματς του Θωμά Γράφα στον πάγκο της Σπάρτης.

Τα άλλα αποτελέσματα: Πανσερραϊκός – Βέροια 1-0, Παναιγιάλειος – Εργοτέλης 1-0, Αιγινιακός – ΑΕ Καραϊσκάκης 2-0, Απόλλων Πόντου – Καλλιθέα 1-0, Τρίκαλα – Απόλλων Λάρισας 3-1, Αναγέννηση Καρδίτσας – Αχαρναϊκός 3-0 (α.α.)

Η βαθμολογία: Αρης 21, Παναχαϊκή 16, ΟΦΗ 14, Δόξα 13, Καραϊσκάκης και Απόλλων Πόντου από 12.