Στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος θα κλείσει το 2017 ο Ατρόμητος. Η ομάδα-έκπληξη της φετινής Super League επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού στο Περιστέρι και ανέβηκε προσωρινά στην 2η θέση με 27 βαθμούς, στη 14η αγωνιστική της διοργάνωσης. Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Νικολά Ντιγκινί στο 42ο λεπτό.

Φαβορί ήταν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης ο Ατρόμητος και φρόντισε να το αποδείξει. Η αμυντική τακτική των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο δεν τους δικαίωσε, αφού αφενός δεν έκαναν αξιόλογη φάση, αφετέρου βρέθηκαν πίσω στο σκορ σε κομβικό σημείο. Στο 42΄ ο Ντιγκινί πήρε την ασίστ από τον Ντάουντα και πλάσαρε τον Επασί για να ανοίξει το σκορ.

Βασιλακάκης και Ουάρντα ήταν ξανά απολαυστικοί και ο Ατρόμητος ήλεγχε εύκολα το ματς. Οσο βέβαια έμενε το 1-0, κανείς δεν μπορούσε να είναι σίγουρος, αλλά ο Λεβεδειακός έμοιαζε ανήμπορος να απειλήσει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Ετσι, ο Ατρόμητος πέτυχε ακόμα μία νίκη, ενώ οι Βοιωτοί με τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες το τελευταίο δίμηνο παραμένουν σε αδιέξοδο.

Διαιτητής: Κουτσιάυτης

Κίτρινες κάρτες: Μενσά, Κιβρακίδης – Μπελγκαζουάνι, Νιάσε, Σουμπίνιο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζησαΐας, Μπουσουλάτζιτς, Ουάρντα, Ντιγκινί (90΄ Καρασαλίδης), Ντάουντα (74΄ Μενσά), Μάντσον, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης (80΄ Ούμπιδες), Γιαννούλης, Ρισβάνης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Αντιλέχου, Φαβάρο, Τριποτσέρης (46′ Ιωαννίδης), Νιάσε, Γιακουμάκης, Γιουσούφ, Μπελγκαζουάνι (78΄ Σουμπίνιο), Μητρόπουλος (74΄ Ομπιόρα)