Για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι η Λαμία έμεινε αήττητη, καθώς στάθηκε «όρθια» και στα Γιάννινα, όπου απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον ΠΑΣ, για την 14η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 64′ με τον Μαυροπάνο, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 77′ με τον Τσούκαλο.

Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του α’ ημιχρόνου, όμως δεν μπορούσε να «σπάσει» τη γερή άμυνα της Λαμίας και μόνο στο 29′ απείλησε ουσιαστικά, όταν ο Κόντε συνδυάστηκε με τον Γιάκο κι αυτός σούταρε στη γωνία, για να αποκρούσει ο Μελίσσας.

Στο β’ ημίχρονο ο ΠΑΣ άσκησε ασφυκτική πίεση, που καρποφόρησε στο 64′, όταν ο Ναδάλες εκτέλεσε κόρνερ και ο Μαυροπάνος με δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-0. Ωστόσο, η Λαμία δεν έχει πει την τελευταία λέξη και στο 77′ ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο. Ο Πίτι εκτέλεσε κόρνερ και ο νεοεισελθών Τσούκαλος με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο 92′ και μέσα από την περιοχή, ο Γιάκος έπιασε ανάποδο «ψαλίδι» και ο Μελίσσας έκανε την απόκρουση του αγώνα. Ετσι, το 1-1 ήταν το τελικό σκορ, με τη Λαμία να συμπληρώνει επτά συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα και τα έξι από αυτά με ισοπαλία.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αγγελλος Ευαγγέλου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σκόνδρας, Χαλκιαδάκης – Παπαργυρίου

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ (46′ Σκόνδρας), Γιάκος, Κόντε, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος (72′ Μπουκουβάλας), Μανθάτης, Σολτάνι (61′ Χαλκιαδάκης).

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Μπουλούλης (77′ Φράγκος), Παπαργυρίου (57′ Καραγιάννης), Κουκόλης, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Μπλάζιτς, Πίτι, Αναστασόπουλος, Βουό (69′ Τσούκαλος).