Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, δεν έδειξε απογοητευμένος μετά την ήττα (2-1) από τον Σαχτάρ Ντόνετσκ, που σταμάτησε το αήττητο σερί των «πολιτών» σε όλες τις διοργανώσεις από την αρχή της σεζόν.

Ενα αποτέλεσμα που επίσης δεν «χάλασε» την 100ή παρουσία του Γκουαρντιόλα ως προπονητή στην Ευρώπη. Ο Καταλανός τεχνικός ενθουσιασμένος με την εικόνα των παικτών που αποτελούν δεύτερες επιλογές του: «Είμαι τόσο ευτυχής για τον Τόσιν (Ανταραμπόγιο), τον Φιλ (Φοντέν) και τον Μπραχίμ (Ντιάς) που έπαιξαν τόσο καλά», είπε στον BT Sport. «Ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε, δεν μπορούσαμε αλλά προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να το κάνουμε. Είμαι ευτυχής για την εμφάνιση».

Ο Γκουαρντιόλα, που είχε στο μυαλό του και το ντέρμπι του Μάντσεστερ που ακολουθεί την Κυριακή, άλλαξε και τους τέσσερις παίκτες της άμυνας. «Τώρα θα ξεκουραστούμε, θα επιστρέψουμε και θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», είπε και πρόσθεσε: «Συμβαίνει πάντα όταν γίνεται η κλήρωση, να μιλούν όλοι για φαβορί, αλλά εξαρτάται από το πώς φτάνει η ομάδα εκείνη τη στιγμή, εκείνη την ημέρα. Ίσως να είσαι καλός σήμερα, αλλά τον Φεβρουάριο, να είσαι μια καταστροφή ή το αντίθετο. Θα είναι δύσκολα, οι αντίπαλοι είναι σκληροί, αλλά θα προσπαθήσουμε».