Ποιος είδε τον Μαρίνο Ουζουνίδη και δεν τον φοβήθηκε στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Λίγο πριν δείξει βίντεο στους παίκτες του, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα, ενώ ζήτησε από όλους να σταματήσουν να σκέφτονται το οικονομικό και να αφοσιωθούν στο αγωνιστικό κομμάτι.

«Πρέπει να ξυπνήσετε και να αλλάξετε μυαλά, δεν πάει άλλο. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος από αυτά που βλέπω. Δεν είναι ομάδα αυτό που βλέπω. Δεν παλεύει, δεν τρέχει, δεν έχει πάθος μέσα στο γήπεδο. Αυτή δεν είναι η δική μου ομάδα. Αν δεν αλλάξετε νοοτροπία και μυαλά θα το σκεφτώ πάρα πολύ αν θα συνεχίσω να συνεργάζομαι μαζί σας. Ο καθένας κοιτάζει τον εαυτό του και κανείς δεν ασχολείται με τον συμπαίκτη του!

Δεν είναι νοοτροπία αυτή. Ξυπνήστε… Βαρέθηκα να ακούω για λεφτά, όλο για τα λεφτά μιλάτε. Ασχολείστε μόνο με το πότε θα πληρωθείτε και πόσα λεφτά μπήκαν στους λογαριασμούς σας. Όσο θα παίζετε στον Παναθηναϊκό πρώτα θα βάζετε την ομάδα πάνω από όλα και μετά όλα τα τα άλλα. Την ομάδα πάνω από τον εαυτό σας. Μην κρύβεστε, πάρτε πρωτοβουλίες, πάψτε να κοιτάτε τον εαυτό σας και αλλάξτε νοοτροπία όσο είναι καιρός…», τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια τους κράτησε για περισσότερο από 2 ώρες στ΄ αποδυτήρια, σε μία εντελώς διαφορετική ημέρα στο προπονητικό κέντρο των «πρασίνων» στο Κορωπί. Ημέρα που υπό κανονικές συνθήκες οι ποδοσφαιριστές θα είχαν ρεπό, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας τους «μάντρωσε» στ΄ αποδυτήρια, όπου τους έδειξε σε βίντεο αρκετά από τα τελευταία ματς του πρωταθλήματος, δίδοντας έμφαση σε αυτό με τον Πανιώνιο.

Ο Ουζουνίδης διέκοπτε αρκετές φορές την προβολή αναλύοντας στους παίκτες τα λάθη που έκαναν και που στοίχισαν βαθμούς στο «τριφύλλι», όπως η ήττα από τον Πανιώνιο (σύμφωνα με κάποιες διαρροές έγινε ανάλυση του αγώνα φάση προς φάση), ενώ έγινε και αναφορά στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ήταν η πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό ο έμπειρος προπονητής, που προέβη σε αυτή την κίνηση με τον άμεσο συνεργάτη του, Χριστόφορο Κόλα. Πρόθεσή του είναι να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές και να τους κάνει να σκεφτούν διαφορετικά ενόψει της συνέχειας, παρά τα τρομερά οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν.