Η ιστοσελίδα της FΙFA (FIFA.com) ζήτησε από τα τρία μεγαλύτερα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ, να περιγράψουν τα συναισθήματα που έχουν, πριν από την κλήρωση της τελικής φάσης των ομίλων του Μουντιάλ 2018, προγραμματισμένη για την Παρασκευή (17:000 ώρα Ελλάδας) στο παλάτι του Κρεμλίνου.

«Χαλαρώνω. Oρισμένες ομάδες είναι πιο δυνατές από άλλες, όμως όλοι οι όμιλοι νομίζω ότι θα είναι ισορροπημένοι. Είμαι ήρεμος επειδή ξέρω ότι, όταν έρθει η ώρα, η ομάδα θα είναι έτοιμη», εξήγησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. «Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλός μας, πρέπει να κερδίσουμε», πρόσθεσε με χαρακτηριστική αποφασιστικότητα.

«Θα παρακολουθήσω την κλήρωση, εφόσον δεν έχουμε προπόνηση», επιβεβαίωσε ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ομολόγησε επίσης ότι ήδη φαντάζεται ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι της Αργεντινής.

Όπως ο Ρονάλντο, έτσι και Νεϊμαρ ήταν χαλαρός: «Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να νικήσουμε οποιονδήποτε. Θα ετοιμάσουμε ποπ κορν και θα καλέσουμε την οικογένεια και φίλους. Θα καθήσουμε μπροστά στην τηλεόραση και θα παρακολουθήσουμε με προσοχή την κλήρωση».