Με πρωταγωνιστή το νεαρό Χρήστο Γιούση που σημείωσε δύο γκολ η ΑΕΚ νίκησε 3-2 την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο» σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο ματς για την φάση των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδας.

Στο 8΄ μετά από κόρνερ του Κλωναρίδη, ο Ανταμ Τζανετόπουλος σηκώθηκε ψηλότερα απ΄όλους και άνοιξε το σκορ με το δεύτερο φετινό του γκολ. Στο 30΄ ο 18χρονος Γιούσης, στην πρώτη του παρουσία με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έκανε μία εξαιρετική ατομική ενέργεια και με υποδειγματικό τελείωμα έγραψε το 0-2. Τι ντεμπούτο για το νεαρό!

Η Καλλιθέα απάντησε αμέσως καθώς στο 32΄ ο Παπαγγελής μείωσε όταν πήρε το «ριμπάουντ» μετά το σουτ στο δοκάρι που είχε ο Μήλιος. Στο 38΄ ο Τζανετόπουλος ανέτρεψε τον Βραζιλιάνο Ταλέντο μέσα στην περιοχή, ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε το πέναλτι και ισοφάρισε.

Στο 67΄ ο Γιακουμάκης «σημάδεψε» το δοκάρι μετά από νέα έξοχη ενέργεια του Γιούση και έχασε την ευκαιρία να «σπάσει το ρόδι». Ο Γιούσης ήταν αναμφίβολα το πρόσωπο του αγώνα, καθώς πέτυχε και το νικητήριο γκολ στο 77΄, ενώ νωρίτερα είχε σημειώσει ακόμα ένα το οποίο (ορθώς) ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροϊζι): Κορονάκης, Βαλμάς, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Μπραϊμα, Μίγγος, Ταλέντο (86΄ Αλ. Γαρδικιώτης), Μήλιος (79΄ Κερασίδης), Σμυρλής, Μάκο (46΄ Μαραθωνίτης), Παπαγγελής

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γιούσης, Λαμπρόπουλος (37΄ Αϊντάρεβιτς), Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Βινίσιους, Κονέ (46΄ Γκάλο), Τζανετόπουλος, Κλωναρίδης, Γιακουμάκης, Βλαχομήτρος (69΄ Μπακασέτας)