Μετά από θεαματικό και με ωραίες φάσεις παιχνίδι, ο Αρης και ΠΑΣ Γιάννινα έφεραν 1-1. Με το αποτέλεσμα αυτό έμεινε εκτός της συνέχειας της διοργάνωσης ο Αρης αφού αναζητούσε μόνο τη νίκη για να προκριθεί.

Οι δυο ομάδες είχαν καλό αγωνιστικό ρυθμό και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με 10 παίκτες από το 36΄, αφού ο Καρανίκας χτύπησε εκτός φάσης τον Σόουζα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 59΄, μετά από φάουλ του Μπαργκάν και κεφαλιά του Μιλούνοβιτς. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 72΄, όταν ο Μαραγκός καθυστέρησε να απομακρύνει και ο Σολτάνι με σουτ αξιοποίησε την ευκαιρία, φέρνοντας το ματς στα ίσα…

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στην συνέχεια με στόχο ένα δεύτερο γκολ ώστε να κερδίσουν το «εισιτήριο» της πρόκρισης, αλλά ο ΠΑΣ με σωστή αμυντική λειτουργία κράτησε το τελικό 1-1, ενώ η τελευταία φάση καταχωρήθηκε στο 93′ όταν σουτ του Μπούρμπου, έφυγε μόλις άουτ.

Άρης (Δ. Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Σόουζα, Μαραγκός (82΄Καπνίδης), Τσουμάνης, Παυλίδης, Νίκιτς (75΄ Πλατέλλας), Μπαργκάν, Μιλούνοβιτς, Λώττας (46΄Στεφάνοβιτς), Κάσσος.

ΠΑΣ (Γ. Πετράκης): Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Μανθάτης (67΄Σολτάνι), Χαλκιαδάκης (70′ Γιάκος), Καρανίκας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Βιντάλ (41΄Ναδάλες), Πέδρο, Κοζωράνης, Γαρουφαλλιάς